[COLOR=red]Mușcați-vă limba [/COLOR]
( Notă: O expresie mult dragă liderilor pucioși atunci când se mai întâmplă să aibă de-a face cu împotrivitori. O vom mai întâlni
) [COLOR=red]atunci când vă vine să ieșiți cu cuvântul vostru în întâmpinarea cuvântului duhului meu ca să-l schimbați voi. Să nu mai fie de acum așa între voi. Să fie
„da“ cuvântul, dar să fie, mămică. Fiii lumii nu se plâng de oboseală pentru zilele și nopțile cele trăite de ei, muncind și cu trupul și cu duhul lor pentru viața aceasta lumească. Voi, mămică, nici atât să nu vă plângeți de oboseală, [/COLOR]
( Notă: Aici se dezvăluie și pricina nemulțumirii salahorilor: au fost hingheriți peste măsură, zi și noapte, la munci epuizante, și nu li s-a îngăduit un dram de odihnă. Pucioșii aveau ambiția să zidească biserica în trei luni, ca să fie și o victorie simbolică
) [COLOR=red]căci voi sunteți stătători lângă lucrul Preasfintei Treimi, Care veghează și lucrează prin voi, și poate Duhul Sfintei Treimi, poate, căci este Duhul puterii, măi copii. Nu voiesc să dau vina pe copiii cei ce aduc cuvântul meu spre întrupare, [/COLOR]
( Notă: Adică, pe liderii pucioși, care niciodată nu-și găsesc vreo vină
) [COLOR=red]că dacă[/COLOR][COLOR=red] ei ar fi cu vină, n-ar mai putea fi purtători ai cuvântului cel din cer. [/COLOR]
( Notă: O logică cel puțin ciudată: pentru că
trebuia să existe cineva care “să poarte cuvântul venit din cer” și acei cineva erau liderii pucioși, în consecință ei erau cotați automat drept infailibili – mai infailibili decât papa! – indiferent de ce făceau sau ce vorbeau sau ce gândeau. Or, aceasta înseamnă încălcarea mărturisirii Sfintei Scripturi, care zice că nimeni nu este fără de păcat pe pământ! Deci cu atât mai mult nimeni nu este fără de greșeală!
) [COLOR=red]Și iată, nu voiesc să fie vină peste nimeni din voi, ci voiesc să ia trup la vreme cuvântul meu, că multe cuvinte s-au zbătut să-și facă arătarea și nu s-au adus în această carte. Fiți cu toții mai atenți, mai cu dor, mai cu așteptare, mai cu întâmpinare, mămică. Dorul și dragostea din voi îmi fac mie cărare și pot veni în sfatul vostru. Dați-mi întâietate între voi, că din cer lucrez la voi, și nu sunt despărțită de voi nici o clipă. Fiți cerești, că dacă lucrați după sfatul cel ceresc, așa se cheamă că sunteți cerești. [/COLOR]
( Notă: Adică, dacă respectă fără crâcnire, “planul ceresc”
)
[COLOR=red]Voiesc să vă dau spor mare, mai mare decât până acum, căci trebuie să fim gata la vremea fixată de cer,[/COLOR]
( Notă: Termenul fixat a fost de
trei luni. În realitate, luând în considerare data punerii pietrei de temelie – 22 iulie 1991– sau chiar numai data la care s-a început lucrul la temelie – 22 august 1991 – zidirea a durat mai mult de trei luni, dar liderii pucioși au ascuns sistematic această realitate, pretinzând fraudulos că “lucrătura” a început la sfârșitul lui septembrie. Mai mult, dacă luăm în calcul și nopțile care s-au lucrat, rezultă un timp efectiv mult, mult mai mare. Propaganda cu “biserica zidită doar în trei luni” este o altă înșelătorie a liderilor pucioși. Căci iată ce mărturisește Victoria Zidaru, mărturie aflată la pagina 78 a cărții “Cuvântul lui Dumnezeu” : [COLOR=blue]
“ Închei mărturisirea mea, deși toate care ni le-a făcut cunoscute nouă Domnul prin această lucrare sfântă ar putea fi subiectul unei cărți cerești, cu precizarea că, numai atunci o revelație este adevărată, când ea se împlinește sau când este confirmată și din altă sursă. Când erau gata planurile bisericii și când [/COLOR][COLOR=fuchsia]
deja începuse construcția, pe la sfârșitul lui septembrie, anul 1991[/COLOR][COLOR=blue]
, …Apoi cuvântul coborât de Domnul a fost că [/COLOR][COLOR=fuchsia]
biserica se va ridica în trei luni și așa a fost[/COLOR][COLOR=blue]
…” . [/COLOR]Cel mai corect interval ar trebui considerat cel dintre data punerii pietrei de temelie – 22 iulie 1991 – și data târnosirii bisericii – 12 decembrie 1991, adică 4 luni și 20 de zile
)[COLOR=red]și mă doare când văd cuvânt pământesc în fața celui ceresc, cuvânt de al vostru contra cuvântului cel rostit, contra timpului cel vestit pentru săvârșirea acestei lucrături. [/COLOR]
( Notă: De unde rezultă că lucrătorii se îndoiau serios că vor reuși să termine “lucrătura” înainte de termenul fixat
) [COLOR=red]Domnul lucrează ca să termine această lucrare, dar Domnul este un Dumnezeu necăjit și strâns de timp. [/COLOR]
( Notă: Atotputernicul a ajuns necăjit și nu mai este deasupra timpului, ci este apăsat de vreme
) [COLOR=red]Simțiți necazul Domnului și nu vă lăsați spre osteneală, [/COLOR]
( Notă: Ca și când osteneala ar putea fi strunită: controlată sau dirijată sau nebăgată în seamă
) [COLOR=red]căci trebuie să fim gata așa cum este vremea rostită de cer. [/COLOR]
[COLOR=red]Am de stat în sfat cu voi, căci am de trudit cu multe înțelesuri din cer între voi. Văd duh tulburător uneori la voi. Nu se poate așa ceva. Dați-mi voie cu sfatul meu, că să știți, nu văd că am această libertate între voi, și de aceea se ridică la cer mari dureri, prin cuvânt născute, mari cârtiri, cu grabă și fără înțelepciune rostite. Aveți ungere mare peste voi, mămică. Nu loviți unul în altul prin cuvinte nechibzuite. Mușcați-vă limba [/COLOR]
( Notă: Din nou să-și muște limba, se pare că o singură dată nu era de ajuns
) [COLOR=red]și inima, [/COLOR]
( Notă: Asta va fi mai dificil – doar dacă și-o mușcă unul altuia
) [COLOR=red]și rămâneți în iubire, și veți vedea cerul triumfând la vedere în mijlocul vostru. [/COLOR]
[COLOR=blue]Binecuvântată și cu spor să vă fie lucrarea cea de sus a legăturii celei tari, căci astăzi am legat cu legătură tare zidul cetății cerești care va fi săvârșită în curând [/COLOR][COLOR=red]de Domnul puterilor cerești și de voi. [/COLOR]
[COLOR=red]Pace peste inimile voastre! Pace și putere și spor ceresc peste lucrul mâinilor voastre! Iar mâine veți simți odihnă peste trupul duhului vostru. [/COLOR]
( Notă: Noroc cu duminicile, când lucrătorii își odihneau trupurile duhurilor
) [COLOR=red]Voiesc cu duh fierbinte să stau cu voi în sfat și să luăm aminte cu credință și cu dragoste și cu împlinirea înțelepciunii. Fiți făcători de minuni cerești. Fiți lucrători de minuni, că mare este minunea care iese de sub lucrul mâinilor voastre, căci este scris în această carte că sunteți mâna Sfintei Treimi, Care este în lucru. Amin, amin, amin[/COLOR][COLOR=blue].[/COLOR]
[COLOR=blue]([/COLOR][COLOR=red]21 septembrie/[/COLOR][COLOR=blue]4 octombrie 1991[/COLOR]
Textele au fost reproduse de pe site-ul
[COLOR=blue]noul-ierusalim.info[/COLOR], unde se regăsesc la poziția #85.