View Single Post
Vechi 18.03.2009, 19:16:56
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dorinastoica14 Vezi mesajul
Vezi tu Silvia,numai faptul că cineva postează câteva cuvinte adresate direct persoanei care soilcită aceasta are importanță.Dacă ai pus un pomelnic la o biserică sau mănăstire și nu-l citește nimeni în clipa în care ai scris acel nume sau acel gând ai "mișcat" ceva.Tu nu crezi în puterea gândului? Eu cred și este verificat. Cum începe Biblia? "La început a fost cuvântul..." .
[COLOR=green]Cred foarte mult în puterea gândului și aș avea multe de spus dacă ar exista un subiect pe această temă. Dar nu cred că e bine ca eu să-mi las problema mea la dispoziția altuia și să cred că altul s-ar putea să se roage pentru mine așa cum aș face-o eu.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]E naivitate multă ca cineva să creadă în bunele intenții ale altora. Dar poate nu-i rău, ca-n ziua de azi, să fii naiv. [/COLOR]
[COLOR=green]Atât de rău și de greu am fost lovită, înșelată, mințită, de chiar oamenii în care am crezut cel mai mult, încât am ajuns să am încredere numai în mine. Fiecare acțiune, atitudine ori cuvânt, la mine e foarte bine motivat. Nu arunc nimic la întâmplare. [/COLOR]