View Single Post
Vechi 18.03.2009, 23:00:46
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Tia Vezi mesajul
Dragul meu, caile Domnului sunt nestiute. tot ce ni se intampla in viata, bun sau rau, se intampla cu ingaduinta lui Dumnezeu. Diavolul nu ne ispiteste mai mult decat i se ingaduie de Tatal Ceresc. Adu-ti aminte cum ii spune Evei, la izgonirea din Rai:..."vei zdrobi capul sarpelui, si el iti va intepa calcaiul". Doar atata putere are. Sfantul Ciprian al Cartaginei a fost vrajitor pagan, dar s-a crestinat si a devenit episcop. Vazand ca farmecele lui nu au efect asupra crestinei Iustina, datorita ei, el s-a lepadat de paganism si de vrajitorie.
Salutare ! scriu de curand pe acest forum ...am gasit si multe sfaturi si povete bune de urmat pe calea cea stramta a mantuirii ..

Acum as vrea sa scriu despre ce mi s-a intamplat mie in casa cu fratele meu mai mic ...
A avut o cadere am zis noi cei ai casei dar in timp mi-am dat seama ca pusese altcineva stapanire pe el....cu ingaduinta de Sus
Fratele meu incepuse sa creada ca toti vrem doar avere,ca el nu primeste nimic ...ca vrem sa il omoram ...avea viziuni si previziuni si tot felul de chestiuni...infricosatoare...pe scurt a inceput sa ne ameninte pe toti ca ne omoara ,mie personal imi zicea ca ma va omora in somn...eu pe atunci necuprinsa asa mult de credinta ii spuneam ca daca ma va omora in somn am sa il bantui toata viata lui ...si asa am scapat ...dar cum nimic nu este intamplator am scapat cu voia Domnului ...
Fratele meu cuprins rau de suparare si mahnire de ceeea ce se intampla intre parinti ...ai mei divortasera anul trecut ...dupa 33 de anii impreuna ...off destul de greu sa scriu
Fratele meu si-a distrus casa ,masinile si tot ce avea anul trecut ....Dumnezeu a fost bun si nu s-a facut public asta ....culmea nu a castiga nimeni de la ora 17 la pro tv ...de pe urma fratelui meu ...off ideea este ca acum dupa un an dupa ce sa intamplat ...el nu mai are mult par in cap ...s-a consumat cel mai mult din suferintele toate ale familiei...
Anul trecut am reusit sa aduc 2 preoti calugari in casa ...cum au intrat au zis ca ei simt blestemul familiei si al casei...de atunci ma lupt pentru ei asa cum pot si eu ...ce sa zic ...sunt persoane din familie care imi spun sa plec in lume ..am ales sa stau
Imi cer scuze pentru scris este prima oara cand scriu despre ce sa intamplat ...

Imi cer iertare daca supar pe cineva !

Incheii cu o rugaciune care imi este draga si stiu ca este bine de citit in acest post

Sfantul Efrem Sirul: "Doamne si Stapanul vietii mele, duhul trandaviei, al grijii de multe, al iubirii de stapanire si al grairii in desert nu mi-l da mie. Iar duhul curatiei, al gandului smerit, al rabdarii si al dragostei, daruieste-l mie, robului Tau. Asa Doamne, imparate, daruieste-mi ca sa-mi vad gresalele mele si sa nu osandesc pe fratele meu, ca binecuvantat esti in vecii vecilor.
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote