View Single Post
Vechi 19.03.2009, 00:51:10
Stefan1987 Stefan1987 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Mihailc Vezi mesajul
Sa presupunem ca ai fost sincer in cele spuse mai sus....
Sa nu crezi ca nu cunosc doctrinele si modul de lucru in cultele neoprotestante. Desi ma obliga la o marturisire (incomoda pentru mine), am sa-ti spun tie si celor care urmaresc sau participa la aceasta discutie, urmatoarele lucruri:
- am fost membru al unui cult neoprotestant si nu numai membru ci si om cu responsabilitati in conducerea regionala a cultului respectiv.
- cunosc etapele "convertirilor" de acest gen si momentele psihologice care jaloneaza acest parcurs, implicit si starea de bine pe care o confera rețetele scripturistice corespunzătoare acestor stări. Pot să spun chiar că ele păreau credibile până am învățat să gândesc cu adevărat cu mintea mea. Fără a mai intra în detalii, afirm că tocmai cunoașterea Bibliei m-a determinat să văd Ortodoxia cu alți ochi și să mă întorc acasă. Poate din cauza asta am să te rog să-mi precizezi care sunt, în viziunea ta, principalele contradicții între învățătura Bisericii Ortodoxe și Biblie. Te-aș ruga să precizezi, pentru început, una singură (și cea mai importantă presupusă eroare), asta pentru coerența discuției.
sa nu iti faci chip cioplit si nici alti dumneei inafara de mine
Reply With Quote