View Single Post
Vechi 19.03.2009, 15:17:03
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
[COLOR=red]În prealabil postat de vsovi [/COLOR][COLOR=red][/COLOR]
[COLOR=red]problema banilor, shi a nemultzumirii ca plateshti impozite pentru preotzi, dar ma mir ca te deranjeaza salariile celor care slujesc inclusiv pentru viatza ta, shi nu te deranjeaza salariile politzailor, militarilor, politicienilor, birurile date la Bruxelles, la tot felul de institutzii care jecmanesc mereu shi cu care eshti perfect deacord din moment ce te deranjeaza doar ca plateshti preotzii pentru rugaciunile carora inca nu ne leapada Dumnezeu.[/COLOR]

Ma deranjeaza multe chestii pe lumea asta, dar nu ma pot ocupa de toate. Fac si eu ce pot, dupa umilele mele puteri. Daca ca am doar doua brate si o singura gura trebuie sa plang dimineata la micul dejun pentru ca in fiecare ora mor zeci de copiii in Africa din cauza lipsei apei potabile? [COLOR=red](poi ar trebui sa-i plangi, dar cine te poate obliga? tu shtii pecine lauzi shi pe cine plangi.)[/COLOR]

Citat:
[COLOR=red]deci voi atzi vrea ca Adevarul sa nu-l auzitzi ca va deranjeaza, atzi vrea sa auzitzi mereu doar minciuna, poi asha cum noi va rabdam minciuna de toata ziua, rabdatzi shi voi adevarul de cateva ceasuri sau clipe[/COLOR]

Iarasi ne lovim de problema intolerantei tale. Opinia conform careia Adevarul pe care tu-l stii e adevarat nu este impartasita de toate cele 6 miliarde de oameni de pe planeta asta. Nu-ti cere nimeni sa fii de acord, ci doar sa tolerezi asa cum si altii te tolereaza pe tine. [COLOR=red](Shi cine spune ca nu-i tolerez? poi ii tolerez bine mersi dar se pare ca cele 6 miliarde de mincinoshi nu tolereaza unul sau doi care din cand in cand mai spun adevarul, cate un sfant, deci nu e cazul meu, shi il spune tot in folosul lor ca doar el il shtie shi il traieshte shi il urmeaza, dar nu-l impune nimanui, ci Adevarul insushi graieshte despre Sine)[/COLOR]

Citat:
[COLOR=red]nu tzi le incalca statul creshtin, ci cei ce imbracatzi n haina creshtin fac cele ale celui rau,[/COLOR]

La cine te referi? [COLOR=red](la totzi mincinoshii travestitzi, fie shi in atei, fie shi in creshtini, aia care luand chipul credintzei defapt slujesc intereselor imperiale ale mortzii, ale piszmei shi lacomiei shi banului calcand in picioare demnitatea umana)[/COLOR]

Citat:
[COLOR=red]dar daca spui ca Cristos este singurul Creshtin adevarat, asta inseamna ca shi dumneata nu mai eshti chiar atat de ateu shi ne iertzi pe noi ceilaltzi, nishte umile copii imperfecte shi ratacite ale Marelui nostru Sfant shi Dumnezeu din Sfanta Treime, "Unul sfant, unul Domn Iisus Hristos..."[/COLOR]

Sunt un ateu agnostic. Cerceteaza si dumneata ce inseamna asta inainte sa tragi concluziile. Si mare atentie, n-am spus ca cred in existenta Hristosului biblic. [COLOR=red](eu asha am intzeles din ce ai scris, dar daca am intzeles greshit ma iarta, dar fraza ta spunea altceva...)[/COLOR]
Reply With Quote