View Single Post
Vechi 19.03.2009, 17:50:59
Adelinne's Avatar
Adelinne Adelinne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Send a message via Skype™ to Adelinne
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Nu stiu a da sfaturi si retete in acest sens, dar in cei 25 de ani, ea, sotia mea, m-a completat perfect , adica cam jumatatea ce-mi lipsea, iar eu am comletat la ea jumatatea ce-i lipsea. Suntem firi diferite, dar asat cred ca a fost cheia casniciei noastre ,a ne completa unul pe altul.
Wow !....Nu stiam daca sa cred ?? chiar exista suflete care isi gasesc jumatatea? Ma bucur sincer si sper sa nu dau in invidie ...cer scuze
Eu personal am cautat sa fie bland barbatul ,si sa ne completam reciproc ,sa ne intelegem in diferite circumstante care nu sunt usoare pe aceasta lume ..DAR pentru mine conteaza lucrurile marunte ...daca vine acasa si cu un fir de iarba si zice iubita ..sau cum zice ..uite am vazut firul acesta de iarba azi si m-am gandit la tine ....recunosc ca de cand cu criza aceasta inchipuita la toata lumea zic iarba in loc de floricica dar asta e....la vremuri noi iarba:P
Ceea ce vreau sa spun este ca difera dorintele la fiecare ,important este sa stim cand sa tacem si cand sa vorbim ...sa nu stresam prea mult nici noi dar nici ei sa fie echilibru cred!...
Eu din pacate sunt foarte ranita si nu pot fi un exemplu de reusita dar nu inseamna ca nu sper ...da sper sa intalnesc un barbat intelept si bland ,atunci sigur vom reusi impreuna
Am sa cer ajutor de Sus ca eu cand am ales nu a fost bine ,in speranta ca nu suna ciudat tot ce scriu ,va doresc post usor cu folos duhovnicesc
fiti dar intelepti ca serpii si nevinovati ca porumbeii." - Matei 10:16

"Nadejdea mea este Tatal, Scaparea mea este Fiul, Acoperamântul meu este Sfântul Duh.
Treime Sfânta, slava Tie !" (Sfântul Ioanichie)
Reply With Quote