View Single Post
Vechi 19.03.2009, 19:15:47
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Scrabble, eu nu m-am aparat pe mine si nu tin la imaginea mea. Eu am incercat sa-L apar pe Cel Care s-a rastignit pentru noi. Crestinii nu trebuie sa fie toleranti cand cineva Il defaima pe Dumnezeu. Sfantul Nicolae i-a tras chiar si o palma unui eretic.
Nu o sa inteleaga oricum, dar zicea un pastor protestant "daca cineva va injura mama, stati indiferenti? ziceti "fiecare are dreptul la o opinie?" nu, poi mama care te-a purtat in pantece si care te-a crescut sa fie injurata si terfelita de nush cine? nu trebuie permis asa ceva la fel si cu Dumnezeu, daca Il Iubiti nu puteti sta indiferenti cand cineva-i terfeleste Numele, il ia in desert, in batjocura, tocmai pentru ca il iubiti , interveniti
Ateii , n-au spiritualitate sau daca au au una mult mai abstracta decat crestinismul asa ca nu o sa inteleaga veci crestinismul decat prin prisma teoretica, materiala, nicidecum prin cea spirituala,

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)
Reply With Quote