View Single Post
Vechi 20.03.2009, 00:45:58
icamilin's Avatar
icamilin icamilin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.05.2007
Locație: Timisoara Romania
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta!

Sant convinsa ca rugaciunile voastre, ale tuturor celor care a-ti lasat treaba de o parte si i-ati pomenit pe Remus si pe mama lui Felicia, s-au facut auzite acolo sus, unde CINEVA NE IUBESTE ! Ce pot sa zic, Anne, suntem in post si consider ca orice rugaciune este binevenita, aduce mult balsam , ranilor trupesti si sufletesti ale celor doi, fiecare dupa putinta sa. Rugaciunea insotita de post negru are cu siguranta o mare binecuvantare, insa eu personal, prietena mea si Felicia va suntem indatorati pentru tot ajutorul acordat in aceste zile in care, ne-am straduit sa nu ne pierdem nadejdea, ca ar putea sa faca bunul Dumnezeu o minune cu acest baiat care inca nu stim ce l-a determinat sa recurga la acest mare pacat, de-asi curma viata, cel mai de pret dar dat de Dumnezeu. Pomeniti-i, dragii mei si cine are putere sa tina post negru, sa tina, iar Dumnezeu sa va binecuvanteze pe toti! Doamne ajuta!