View Single Post
Vechi 20.03.2009, 10:42:17
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Suntetzi bolnavi de rautate, ura shi minciuna,

de cate ori sa va zic ca nu e secta???????????????

de cate ori sa va spun ca sunt proorocii sfinte de la Dumnezeu prin cele 7 trabitze Apocaliptice ale Domnului?

ce credetzi ca facetzi cu judecatzile shi minciunile voastre? ce "bine" credetzi ca va atragetzi asupra voastra omorand sfiintzii shi proorocii? cui credetzi ca slujitzi inchizand caile ce duc spre Ceruri?

nu va e deajuns sa judecatzi shi sa osanditzi fiind pe dinafara de orishice duhovnicie?

cine va credetzi? tribunalul poporului? inchizitzia? drept cine va datzi? bodiguarzii iluziilor voastre?

varepet, Cuvantul lui Dumnezeu NU este SECTA! niciuna din cele 7 Trambitze ale Domnului nu este Secta!

ci secta este Pisi shi scaietele carora va inchinatzi voi, unde spinii sunt spinii pacatelor....

deci va rog frumos nu va mai aratatzi toate odiosheniile shi judecatzile pline de minciuna shi naluciri pripite ca astfel slujitzi nu lui Dumnezeu ci lui gog shi lui magog, ori marelui arhicon din vazduh care va arata cum shi in cine sa lovitzi... pentru ce lovitzi in ce nu shtitzi? pentru ce dispretzuitzi? pentru cine osanditzi? pentru cine va rasculatzi?

shi iertatzi-ma daca v-am mai spus incaodata ca e de la Domnul tot Cuvantul lui Dumnezeu prin cele 7 sfinte shi ingereshti Trambitze apocaliptice...

"mustrarea invinge dar nu convinge"
"nici abuzul, nici refuzul"
"de la Minte atarna toate cele ale inimii"

dar e treaba voastra ce duhuri ascultatzi shi ce barfe implinitzi shi ce rautatzi savarshitzi... eu mi-am facut datoria sa va spun Adevarul, caci daca te pierzi de pe Cale ai sa ajungi nu la Viatza ci ai sa te trezeshti cazut cineshtie prin ce prapastie, prin ce abis, prin ce mandrie halucinanta.

dar degeaba ca Maria Margareta deshi i-am explicat clar shi a intzeles, ea tot cu ale ei a ramas shi am intrebat-o cine este :"noi su un inger din cer?" ce inseamna "alta" evanghelie? dar a tacut shi arunca mereu pisica moarta in curtea altora...

de ce iubitzi minciuna shi nedreptatea? pentru cine v-atzi facut judecatori shi gazi? pentru cine improshcatzi mereu cu mocirla unora peste altzii? nu va e deajuns? nu suntetzi satui de ironii shi batjocuri shi cinism mishtocar fara numar? ce vetzi raspunde voi?

http://video.crestinortodox.ro/Cuvan...-20001588.html

ia privitzi ce iscodeshte monahul cu privirea?
shi sa fim noi intru sf Ilie? noi sau un inger din cer? deci cine ne trage pe noi sub anatema ca ajungem sa shi fim anatema... cine domnilor?

"mustrarea invinge dar nu convinge" (Trambitza nr 3)