sicer,ma doare sufletul,imi plange inima de ceea ce vad si sud in zilele acestea,parinti care isi vand copii ptr.organe in schimbul unor sume de bani,este strigator la cer,cum este posibil ca nuiste oameni dar nu oameni,astia sunt bestii care isi vand copiii ptr.bani iar altii se chinuie ani in sir sa aiba macar unul,pana si animalele isi ingrijesc puii si nu-i abandoneaza,organele se vand pe banda rulanta,a devenit o afacere,internetul e plin de persoane care isi vand organele si cer o avere,cum sa fii de acord sa iti profanezi propriul trup?????chiar si imbalsamarea este un act de profanare,eu una nu sunt de acord cu toate astea,pur si simplu nu mi se pare crestineste,si mai nou vor sa dea un articol prin care sa poata sa faca experimente pe bolnavii psihic,astia nu mai au cobai si vor sa se foloseasca de oameni fara aparare,unde o sa ajungem,oameni buni???cum sa experimentezi....nici nu vreau sa ma gandesc cati vor muri,traim ca in jungla,nimic nu se mai respecta,pe nimeni nu intereseaza de nimeni,cand e vorba de bani....
|