Subiect: Buna ziua
View Single Post
Vechi 20.03.2009, 16:49:09
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Aceeasi problema o am si eu in cartier. Nu stiu ce incearca sa deomnstreze tragand coloptele toata ziua... Dom'le, daca esti crestin, atunci nu-i deranja pe ceilalti, ca doar asta te invata crestinismul. Eu n-am nimic impotriva sa se traga clopotele cand este sarbatoare, dar prea se exagereaza cu asta. Si unde mai pui ca este si un ceas care bate gongul la fiecare sfert de ora, ca tremura peretii cand esti in biserica...

Eu am fost si le-am notificat deja cateva chestiuni:

- sa schimbe sistemul de sonorizare ca nu se aude aproape nimic inteligibil; raspunsul a fost ca se cunoaste problema si vad ei...
- sa schimbe neoanele cu lumina alba, ca ii dor ochii pe cei care vin la slujba (inclusiv pe preotii insisi ma gandesc); raspunsul a fost ca initial erau becuri clasice cu lumina galbena, dar acum cele economice salveaza lunar 20 mil din buzunarul parohiei. :)
- de clopote am uitat sa le mentionez (ca de fapt am fost acolo sa rezolv alte probleme), dar va veni si episodul asta in curand...

Si iaca (si) de aia nu merg eu la mine in cartier la biserica...

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote