View Single Post
Vechi 20.03.2009, 19:03:12
Anca-Miha
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
Anca-Miha, nu inteleg de ce exagerezi. Nimeni nu a vorbit aici despre incest altfel decat avand loc intre adulti doritori si cu discernamant.

Tu vorbesti despre abuz, viol, pedofilie. Parlamentarii nostri, oricat ar fi de corupti, n-ar legaliza asa ceva in ruptul capului.
Incestul implica un parinte matur si copilul lui. De obicei copilul e de varsta mica si lipsit de aparare. Nu am auzit pana acum de incest care sa inceapa cand copilul e trecut de majorat. Fiind major poate sa se opuna sau poate sa accepte; poate alege. Dar copiii mici, cum e in cazul dat de mine, caz autentic, fata era mica si slabuta: Cum se pote opune asa un copil? Nu se opune; paralizeaza de frica.
Asa ca te rog sa-ti revizuiesti parere despre acceptul copiilor in caz de incest. Daca poti.
Cat despre parlamentari, cred ca nu au avut timp sa cerceteze in amanunt ce inseamna incest si ce traume cauzeaza copilului. Ei au cu totul alte probleme de rezolvat, mai importante: sa nu-i ploua cand ies de la aeroport; sa le mareasca indemnizatia, si altele la fel de importante. Asa ca incestul a trecut - probabil - neobservat pe langa ei.
Si apoi noi putem crede multe; dar asta nu inseamna ca o facem in deplina cunostinta de cauza. Incestul este abuz si voil si pedofilie. Nu ne mai e atat de mila de victima, care ramane cu sechele toata viata, dar ne facem griji pentru cel, care dupa incest mai are pretentie sa fie numit tata. Atentie deci!

Nu este de mirare ca s-a votat acesta lege. Francmasonii sunt pentru libertatea deplina a sexului. Vor veni vremuri cand incestul va fi o obligatie, nu o optiune...nefericita, as zice eu.
Prin votarea acestei legi se deschide drumul pentru legalizarea incestului, la fel cum am asitatat la legalizarea homosexualitatii.
Reply With Quote