In primul rand,Ancah,am scris de cele cate mi s-au intamplat la varsta adolescentei,dar se stie ca multe din opinii mi s-au schimbat,si eu insami m-am mai schimbat,nu neg acestea,dupa cum se vede in nenumaratele mele opinii,dar tu,vad ca tu continui sa fii rautacioasa si sa te tii,efectiv,de capul meu,sa-mi rastalmacesti si denigrezi aproape orice opinie.Am spus ceea ce am citit in sensul ca nu sunt straina de "teoriile",singurele cu care se vede ca va inarmati,plus experiente concrete pe langa acestea.
Nu neg nici pe departe ca mi-am mai schimbat mentalitatea,intr-un mod firesc,de altfel,odata cu trecerea anilor,dar si cu acumularea diferitelor experiente pe toate planurile,nu doar cele spirituale.
....oricum,ramai sarcastica si rautacioasa la adresa mea,indiferent ce as exprima.Eu nu reneg absolut nimic din ceea ce scriu,iar cel cu adevarat intelept poate sa le situeze la momentul si simtirea potrivita.Daca te satisface sarcasmul si judecata perpetua la adresa mea,atunci,te rog...continua.Am mai multa rabdare in sinceritatea si atitudinea mea constanta,decat ai tu in reprosuri.