View Single Post
Vechi 22.03.2009, 18:56:01
eu-cristina83 eu-cristina83 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.11.2008
Locație: Undeva in minunata Romanie
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenaf Vezi mesajul
Va multumesc, pentru toate raspunsurile care mi le-ati trimis. Dupa ce am iesit din spital a si fost preotul nostru acasa, si m-a spovedit, dar acum am vrut sa fac ceva in plus. Cel mai sigur o sa ma duc la biserica. Sunt ortodoxa din cauza asta nu am gasit nimic in cartile pe care le am, asa m-am gandit sa va cer un sfat. Da cel mai bine cred ca va fii sa mai vorbesc cu preotul nostru care stie tot necazul meu. Inca o data va multumesc si DOAMNE AJUTA pe toata lumea.
Asa este cel mai bine, sa mergi la preot, deoarece el te va invata ce sa faci. Si mai este bine sa nu te iei chiar dupa toate sfaturile pe care le gasesti aici pe forum. De unul singur nu avem cum sa ne mantuim, fara indrumare si ajutor este imposibil. Sunt si pr. care poate au unele pacate, sau poate ne smintesc, dar sa nu uitam ca "padure fara uscaturi nu exista". Putem sa vb. de rau si medicii, notarii, avocatii. Si ei traiesc din banii nostri, unii chiar foarte bine, dar sa nu uitam ca fara ei nu putem sa ne facem bine trupeste, nu putem legaliza niste simple acte, sau nu ne putem apara niste drepturi de ex.