Subiect: Dezvaluiri
View Single Post
Vechi 22.03.2009, 19:54:09
emanuel2007
Guest

Implicit

eu mi-am propus sa zic cat mai des rugaciunea asta :
” Doamne Iisuse Hristoase iti multumesc pentru toate cate imi dai si rele si bune ; Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul si da-mi puterea de a face binele pe care Tu il doresti de mine ; Doamne Iisuse Hristoase bucura si veseleste inimile tuturor oamenilor de pe pamant si adu-i la cunoasterea adevarului Tau ”
socot ca orice duh , sau stare sufleteasca care nu se cuprinde in ( nu se inrudeste cu ) aceasta rugaciune este de la demoni …
am vazut suflete cu adevarat curate de orice nemultumire si patima , de orice judecare si orice gand desart : cand vii in apropierea acelor persoane ti se schimba sufletul dintr-o data si realizezi intr-o clipita greselile care le-ai facut in ultimile saptamani , luni si ani , si primesti in acel moment puterea de a iesi din acele greseli ; sufletul ti se umnple de o rugaciune permanenta si lipsita de orice frica sau incrancenare … te simti foarte jos in comparatie cu acele suflete si doresti sa le imiti comportamentul cu adevarat smerit dar iti dai seama ca nu esti in stare ; juri ca de acuma incolo sa faci totul pentru a nu mai pierde iar starea ce ti s-a transmis gratie trecerii pe langa tine a acelor persoane stralucitoare …
of , de as fi si eu ca acele persoane ; stiu ca am sa ajung si eu odata si odata la acea stare de rugaciune , dar cand ?
Reply With Quote