Citat:
În prealabil postat de Adelinne
Din pacate nu esti singurul care crede asta ...iar iubirea adevarata ,pura>> care : nu cauta ale sale ...este rara,cam as zice ca ireala ,un basm ...cati batrani plimbandu-se mana in mana vedeti in parcuri?...eu cand ma plimb prin parc si vad un cuplu de varsta a 3-a care glumeste se tine inca de mana ...da acolo vad ca a existat iubirea sincera...completarea..
si nu imi place un barbat sau o femeie batrana care nu vorbesc decat de rau pe alesul inimii lor ..ma doare asta si ma gandesc ca nu e sansa deloc spre o iubire eterna ...ceva sublim pe care il poti dobandi daca ai face un mic efort ...off
imi pare rau prin ce ai trecut ...dar imagineaza-ti sa fie in viata si sa nu iti pese...se intampla la multe cupluri ceea ce te pune pe ganduri daca casatoria merita incercata..off
|
draga mea adelinne,
zambesc amar la vorbele tale. si totodata cu intelegere catre tine...
insa, asculta-ma bine, as retrai aceeasi viata de o mie de ori... chiar daca as sti ca se termina la fel... nu regret o secunda din clipele petrecute alaturi de ea. si ma hranesc cu aceste amintiri fara sa-mi fac vreun fetis sau ceva de genul.
nu poti trai dragostea curata daca fugi de ea. asta nu intelegi...
ce s-a intamplat mi-a intarit credinta. mi-a schimbat total sistemul de valori. m-a facut sa vad viata altfel. insa asta nu inseamna ca nu mai am de oferit nimic. nu inseamna ca nu mai pot iubi din nou. nu inseamna ca am murit. traiesc pentru a ma mantui si a ajunge langa ea. indiferent ca voi ramane in lume si ma voi recasatori sau voi intra in manastire...
am ramas cu o dorinta enorma de a avea o familie... si de la sotia mea am invata ce este jertfa... ce este iubirea... ce este dragostea... acum stiu ce inseamna sa pui inceput bun...
Voia lui Dumnezeu! El stie ce va fi cu mine...
MERITA SA IUBESTI! chiar si pentru o ora... daca o faci din toata inima, nu o vei uita niciodata! pentru ca... dragostea nu cade niciodata...
iubeste ca sa simti ca traiesti... altfel, esti un om mort. concluzia pe care o trag de la tine este ca, e drept, e nevoie de doi... pentru armonie. si pentru asta e nevoie de ce spuneam mai sus... sa punem inceput bun!
Doamne ajuta!