View Single Post
Vechi 23.03.2009, 09:45:10
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Despre Ellene White am spus de mai multe ori ca a facut unele greseli, mai ales la inceputul activitatii sale teologice. Adventistii stiu lucrul acesta si nu o considera pe aceasta femeie ca fiind infailibila. )
Ca este infailibila sau ca nu este totusi invataturile si LUCRARILE ei le aveti la baza .Spun acest lucru pt. am vazut ca incepeti prozelitism prin sate...am mers la parinti si o doamna cu o fetita de vreo 8 -10 ani impartiau o carte prin tot satul mergand din usa in usa.Cartea se numea Calea catre mantuire , (cred) , ...in urma cu cateva saptamani au venut cu cartea Despre serbarea sabatului, dar ma gandeam de ce faceti atata risipa de bani, locuitorii satului cu 400 de numere sunt cu totii ortodocsi. Dupa revolutie au venit la noi BAPTISTII, si au castigat vreo 5 adepti.Prin 2000 preotul din sat s-a pensionat venind un altul...va spun ca 2 au revenit la ortodoxie, restul de 3 au murit. Au in satul nostru o frumoasa adunare care in curand va fi cumparata de ortodocsi.

Si vroiam sa va spun ca de ce nu ajutati mai bine pe cei saraci cu acei bani pe care ii cheltuiti cu tiparirea cartilor. Sunt atatia bolnavi in lume, credeti ca nu ati prinde teren facand astfel de gesturi? nu de alta dar o mare parte din cartile impartite au fost arse sau chiar aruncate de localnicii satului.