View Single Post
Vechi 01.01.2007, 22:03:02
silverstar's Avatar
silverstar silverstar is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.04.2006
Implicit

Ti-am spus, Catalina, ca nu ti-am scris nimic pentru ca nu vreau sa sara si sa judece, ca doar la asta sunt buni fanaticii de aici. Am vazut postarea ta si pe alte forumuri, dar doar aici am citit-o din prima seara.
Cred ca ai fost sincera in ceea ce ai postat, dar vezi tu, sunt lucruri care te dezavantajeaza. Eu nu am cunostinte juridice, dar pot sa vad ca certificatele medicale si martorii nu-ti sunt pe potriva. Apoi, din cate ai prezentat, cel vinovat de scandal are pile, cunostinte, bani. Cum crezi tu ca ce e rau intr-un loc, poate fi bun in alt loc sau invers? Ma refer la hotararile de pana acum. Cei care judeca sunt colegi, ei intre ei, se cunosc, se servesc, nu se lasa la greu.
In oras la mine a murit cu dosarul in mana un om dupa ce a facut greva pe scarile Curtii de apel nu stiu cate zile. Nici dupa ce a murit nu i s-a facut dreptate. Stii doar cum e cu justitia. Sunt atatea exemple si la TV. Nu vreau sa te descurajez, nu vreau sa zici ca sunt rea. Nefiind implicata direct sunt realista. Chiar daca justitia face o nedreptate si tu te adresezi, sa spunem, presedintelui tarii, nici el nu poate face nimic. O hotarare definitiva stiu ca nu mai poate fi atacata de absolut nimeni. Eu ce pot sa-ti spun? Decat sa te intareasca Dumnezeu, sa-ti dea putere sa lupti cu mafia, pentru ca aici e mafie adevarata ori... Gandul mi-a venit acum scriind, incearca o impacare cu individul. Orice compromis e mai bun decat sa-ti vezi baiatul la inchisoare. El de acolo iese, raman insa pata, anii de facultate pierduti, tot viitorul compromis. Ia in calcul toate variantele si opreste-te la cea care-ti avantajeaza fiul.
Spui ca oamenii nu te-au ajutat cu un sfat macar. Catalina, intelege-i, te rog, pe oameni. Traim timpuri grele, vremuri tulburi, multi sunt sau au fost loviti de nedreptatile justitiei si nu vor nici sa auda. Altii poate nu inteleg.
Un alt sfat pe care ti l-as da: daca nu ai incredere in avocatii din Petrosani, mergi in alt oras, eu nu cunosc zona, plateste un avocat care sa stea de vorba cu voi, cu fiul tau, in primul rand, care sa studieze dosarul si hotararile date pana acum de instantele prin care ati trecut si sa va invete ce sa faceti.
Tu ce faci? Astepti rezolvarea, sfaturi de pe forumuri? N-or sa vina niciodata. Trebuie sa actionezi intr-un fel, dar nu pe forumuri. Despre stramutarea procesului in alt oras ti-a spus cineva? Sunt atatea lucruri de care am auzit si eu. Mai multe ce pot eu sa spun, ca e o situatie care depaseste competenta mea. Eu sunt filolog.
Reply With Quote