View Single Post
Vechi 01.01.2007, 22:07:00
ancah
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de dmb
Eu am votat cu toate ca biserica nu are sfirsit:p
Da biserica ortodoxa vie nu are sfirsit. Cea ortodoxa din ziduri, ca institutie cu ierarhii cu pastori care nu se ocupa de oi cu toate pe care le stim si nu le stim.....este in agonie. In vestul Europei cea Catolica si Evanghelica tocmai isi dau ultima suflare, iar daca cea ortodoxa nu invata nimic din agonia lor...o sa le urmeze.
In biserica ortodoxa are loc schimbarea de valori ,virtutiile sint inlocuite cu patimi care sint vazute ca virtuti! Calugarii umbla bezmetici prin lume (nu doar prin tara), preotii au afaceri si ei ca tot omul, iar oaia in prostia ei de oaie ii urmeaza...ca ce poate sa faca?
Stiu exact ce o sa patesc cu afirmatiile astea pe forum??? pentru ca adevarul a suparat si va supara totdeauna dar fiecare care mai aude un pic viermele neadormit din el...stie ca am dreptate.
E posibil sa ai dreptate, dar cand faci asemenea afirmatie, ar trebui sa spui si la ce biserica te referi. Nu este acceptabil a critica toate bisericile din Romania, doar pentru ca la biserica ta se intampla acest "schimbari" sau pentru ca ai vazut la tv ceva in acest sens la stirile de ora 5. Ar fi dezastru sa fie un fenomen generalizat.
Eu nu locuiesc in Romania, dar cand vin acasa si merg la biserica, in diferite orase din tara, sunt impresionata de fiecare data de cat sunt de multi credinciosi vin la slujbe si cat de buni preoti exista. De aceea nu cred ca e bine sa generalizam aceasta critica, deoarece dam cu barda si in cei care-si fac datoria cu prisosinta.
Reply With Quote