Subiect: mi-e frica
View Single Post
Vechi 23.03.2009, 15:38:02
theo_ghiata theo_ghiata is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.03.2009
credinta si dragostea fata de D-zeu este ceea ce te ajuta in toate momentele vietii.....si atunci cand spui:"ba am scapat de asta"-atunci ti se intampla din nou-daca nu il faci pe D-zeu sa fie langa tine....trebuie sa-L tinem langa noi asa cum a fost la botez....fiecare gresim...dar trebuie sa recunoastem si sa lasam in primul rand mandria la o parte.....mi-a zis cineva ca diavolul e de ajuns sa spuna"Doamne Iisuse Hristoase miluieste-ma pe mine pacatosul!" si e mantuit,insa din mandria,din orgoliul sau nu vrea sa zica.In ziua de azi adolescentii se mandresc si pur si simplu sa te spovedesti,sa mergi la biserica dar mai ales,mai ales in randul baietilor dak merg la spovedit si nu se impartasesc se mandresc foarte tare..Nah ca am facut asa am facut asa is tare...de aceea arle trebuie sa te intorci la drumul cel pe care este D-zeu si sa lasi toate lucrurile "moderne" deoparte..Ca adolescent iti zic din propria mea experienta..pt ca am facut asa si inca fac poate..Trebuie sa ne rugam..Sfarsitul e aproape.V-am pupat dulce
Reply With Quote