View Single Post
Vechi 23.03.2009, 16:54:07
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
http://www.carteaanului.ro/ Cartea se intituleaza "Lumea noastra, incotro?".
Domnule Vasinec am cercetat cartea recomandata de d-voastra insa numai cuprinsul...o carte o cuosc daca merita citita dupa cuprinsul ei...am constatat ca aceasta carte sincer nu are nici un rost sa o citesti...va spun si de ce ca sa nu ziceti ca sunt rau intentionat:
se pune accent pe venirea Domnului nu pe VALOAREA SUFLETULUI, cu ce ma bucura pe mine sa stiu ca maine vine Domnul ? ce rost are sa stiu ca in lume se petrec nenumarate calamitati, ca este o generatie obsedata de sex ?Ce sa mai spunem despre Hristosii mincinosi care se ivesc...ei sunt prezenti in lume, ori sunteti voi,sau baptistii sau penticostalii sau celelalte secte sau poate suntem si noi!!!! DESPRE O CREDINTA CARE ARE SI O ISTORIE CARE INCEPE CU PERIOADA APOSTOLICA CRED CA NU POATE FI VORBA? Care credinta are istorie, care merge pana in perioada apostolica ?

M-am abatut un pic...credeti ca aceasta carte este folositoare pt. suflet sau pt. a cunoaste anumite evenimente ce vor urma? Unde este mijloacele de indreptare, de a fi mai bun , de a te apropia de D-zeu, de a evita sa-L mai superi pe Domnul....credeti ca o simpla lectura de carte care face referire la venirea Domnului te face mai bun,...poate maine eu mor, ce-mi foloseste daca azi am citit o carte indiferent de la ce secta este???

Cititi spre exemplu cuprinsul volumelor cartilor pr.Cleopa si veti vedea ca te atrag cu siguranta,astea asa ca exemplu vi le-am dat ca sunt mai cunoscute....daca mai si citesti cateva pagini interesante va spun sigur ca nu-ti mai vine sa iesi din casa ci te face sa stai pe genunchi si sa te rogi cu lacrimi in ochi ca D-zeu sa-ti ierte toate faradelegile....si atunci va intreb oare cu care talhar de pe cruce se aseamana unul ca acesta ???? dar cel care citeste carti sectare, ce simte?

Cred ca orice carte care vorbeste despre Iisus trebuie sa vizeze MISCAREA INIMII...sa starneasca lacrimi de umilinta, de pocainta, de indreptare, de a fi mai bun...

Credeti ca in viata celor care citesc cartile vostre se produce vreo schimbare asa cum am spus mai sus....