View Single Post
Vechi 23.03.2009, 17:18:38
antoniap
Guest

Implicit

N-am mai dat pe la medic de 10 ani decat asa ca sa am si eu medic de familie ca tot europeanul.

Am avut o gastroduodenitaacum vreo 18 de ani. M-am chinuit cu medicamente ceva timp, apoi am inceput-o cu ceaiurile. Ceaiul gastric de la Plafar mi-a readus sanatatea. Bineinteles ca am renuntat la cafea in perioada aceea.

Cultiv aloe in loc de flori, iar cand ma ameninta gripa, rup cate o frunza de aloe si o mananc asa cruda cum este. Daca am o zgarietura, tot la aloe ma duc. Rup o frunza si-i folosesc sucul.

Am scapat si de cancer, acum 10 ani cu ajutorul lui Dumnezeu care mi-a ajutat sa ma incred numai in medicina naturista. Doua colege care aveau aceeasi problema ca si mine au urmat tratamente alopate. Ambele mancau mezeluri , beau toate sucurile din comert, caci nu le spusese nimeni ca n-au voie. Cand le-am sugerat sa urmeze regimul pe care-l urmam eu, au ras de mine. Ambele au murit de cativa ani buni.
Graul incoltit, sucurile de legume, argila, ceaiurile, cataplasmele pot deveni in astfel de situatii prieteni de nadejde.

Regimurile sunt foarte importante. Zaharul trebuie neaparat inlocuit cu miere, uleiul trebuie sa fie presat la rece, apa sa fie de la izvor, cat mai putini conservanti, cat mai putine E-uri. Nici vorba de Cola sau alte bauturi racoritoare. Carne in cantitati foarte mici si nicidecum prajita in ulei, sau deloc, caci hraneste si celulele cancerigene. Mezeluri - nicidecum! In astfel de situatii, un om informat are mai multe sanse decat unul care intra in panica si asteapta sa i se furnizeze informatii si verdicte. Am citit vreo trei carti despre cancer pe nerasuflate si asa mi-am dat seama ca pot sa lupt si singura cu boala. Sa nu mint, n-am luptat chiar singura, am luat si ceaiurile de la Cozacplant si o tinctura timp de opt luni, dar pe langa astea, am aplicat si alte remedii naturiste.

Mi-am preparat apoi singura un ceai anticancerigen ( 3 parti galbene, o parte coada soricelului si o parte urzica. La trei cani de ceai ( cantitate necesara pentru o zi, adaugam si o jumatate de lingurita de rostopasca. E miraculoasa aceasta planta, dar nu trebuie depasita doza de o jumatate de lingurita de planta maruntita pe zi.)

Imi prepar , de asemenea, si tinctura de rasina buna pentru zezonul rece: plamani, bronsita, infectii. (Intr-un borcan de 800 ml, pun rasina maruntita cam de trei degete, apoi adaug tuica naturala. Agit zilnic timp de 16 zile si apoi separ tinctura de rasina ramasa, peste care apoi mai pun o alta tuica)

La congelator imi pun in fiecare vara afine in pungute. Sunt anticancerigene si sunt foarte placute la gust. Afinata mea e facuta cu miere.

Toamna imi pun la borcan catina cu miere. In borcane pun trei sferturi catina boabe, apoi miere. E un tonic excelent.

Imi prepar de asemenea si bitter suedez ca sa iau asa, profilactic din cand in cand.
Reply With Quote