Citat:
În prealabil postat de sweety
Este pacat sa fac otoplastie?(adica indreptarea urechiilor).Problema e ca eu am urechiile mai departate de cap(adica, popular spus, clapauge)si sunt fata..ma simt ciudat ca nu pot sa-mi prind parul(imi mai si iese din par) si ca vine putin inestetic.nu e un moft.cand eram mica purtam mult bentite si mai dormeam si cu capul pe urechea intoarsa etc si probabil s-am mai departat si in timp.la mine daca s-ar interveni cu aceasta "operatie"nu ar face mare lucru(adica in niciun caz nu mi-ar schimba forma urechii),decat mi-ar apropia-o putin de cap(printr-o incizie in spatele urechii si se modeleaza putin cartilagiul si gata).deci nu este asa grav deoarece nu e o operatie estetica propriu-zisa...pur si simplu este o modelare facuta in spatele urechii pentru a fii normal apropiata de cap, pt. ca nu am nevoie sa arate altfel deoarece sunt perfecte asa cu exceptia departarii de cap...va rog frumos sa-mi raspundeti..este pacat sa fac asta?
|
Chiar de ar fi păcat , să spunem, sunt altele mult mai de luat in seamă și chiar să ne pună pe gânduri. Părerea mea personală, nu, nu este păcat , precum se procedează și la intervenția chirurgicală pentru buza de iepure și pentru multe asemenea. Să nu confundăm aceasta și cele asemenea cu așa zilele operații estetice. Mergi liniștită și fa-ți intervenția de care ai nevoie. Vorba ce o aduc mereu : ințelepciune , echilibru și cumpătare !