Mie imi place aproape orice gen de muzica,mai putin cea populara(fiindca nu am trait cu ea)si rock-ul care fac creierii sa zuzuie de violenta fonica.Imi plac unele melodii populare,cele duioase care amintesc de parinti.Imi plac si cateva manele,adica eu nu sunt adepta manelelor,dar sunt unele de suflet care-mi rascoleste toata simtirea tineretii de altadata,stiu ca majoritatea melodiilor sunt plagiate,asa ca acea linie melodica imi place.Imi place muzica Japoneza,in general imi plac melodiile de duh,blues-urile fiindca sunt o sentimentala incurabila.Ador Celine Dion,cu ea mi-am trait multe tristeti si bucurii,imi mai plac si Kitaro,enigma...Toate iti fac viata sa se autodefineasca prin simtire si traire nostalgica.
Bine-nteles ca imi place si muzica clasica,precum si cea bisericeasca,mai ales cea bisericeasca.Fiecare muzica are locul ei,undeva in suflet si-n stimularea inimii si creierului nostru.
Cand eram copil,ascultam aproape in fiecare zi la ora 8 dimineata emisiunea;"o melodie pentru fiecare",apoi plecam la scoala,stiam aproape toate cantecele romanesti si adoram cantaretii ramani.