View Single Post
Vechi 24.03.2009, 10:03:42
eea eea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.11.2007
Locație: Botosani
Religia: Ortodox
Implicit

Într-adevar majoritatea celor care fac acest lucru, adica nu se îmbraca tocmai adecvat sunt tineri dar am observat uitandu-ma intr-o zi la Trinitas , cand era Sf Liturghie...niste doamne trecute de 50 de ani care stateau in fata, fara nimic pe capul vopsit destul de strident, rujate si machiate si care mai si mimau ca fac o Sf Cruce..eu nu judec si nici nu vreau, dar vazand o tanara pe cineva destul de in varsta, matur ca merge asa la biserica normal ca si ea face la fel...bineinteles ca nu e o regula si nu toata lumea nu face asa..Duhovnicul meu, fiind monah si staret nu accepta sa miruiasca, de exemplu femeile fara fusta ,fara capul acoperit, fara unghii facute, fara inele si alte podoabe inutile...si nici acatistele nu le primeste ..spunandu-le foarte duios: mata du-te si ia o fustita, sterge unghiile si dupa aceea vii...ma uitam la bunica si strabunica mea, ce frumusete au pe chip, nu cosuri, doar ridurile batranetii, ale suferintei si ale intelepciunii...ce frumoase erau cand erau mirese...in costum poular, cu un baticas pe cap, fara machiaj..intr-o vreme cand fotografiile nu se puteau retusa pe calculator...sper ca nu am jignit pe cineva...dar foarte bine ati spus mai sus ca degeaba are esarfa pe cap cand blugii evidentiaza toate rotunjimile..insa trebuie sa avem rabdare . sa ne rugam ptr ca Dumnezeu sa le lumineze mintea și inima...
Reply With Quote