View Single Post
Vechi 24.03.2009, 10:06:52
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patinina34 Vezi mesajul
Tu folosesti aceasta:

"Aici este rabdarea sfintilor, care pazesc poruncile lui Dumnezeu si credinta lui Iisus" (Apocalipsa 14:12)
"Ferice de cei ce pazesc poruncile Lui, care-L cauta din toata inima lor, care nu savarsesc nici o nelegiure si umbla in caile Lui! Tu ai dat poruncile Tale ca sa fie pazite cu sfintenie." (Psalm)

Insa interpretrile tale sint total opuse.
Incerci sa intorci cele spuse de fiecare aici, dupa bunul tu plac, asta este lipsa de smerenie, adica mandrie, iar madria este un pacat foarte mare, care te izgoneste din Rai.
Recunosc ca am fost nu numai lipsit de smerenie ci si rautacios. Am facut-o in mod voit. Nu stiu daca este bine.

Discutia cu domnul Mihailc intrase pe un fagas normal. M-am lasat luat la intrebari. Eram dispus sa raspund la toate intrebarile dumnealui, in masura in care ma pricepeam.

Spuneti ca eu intorc spusele fiecaruia dupa bunul plac. Domnul Mihailc a facut o greseala foarte mare cand a insinuat ca "a o tot da cu "este scris" este ceva negativ caracteristic divolului si urmasilor sai, adeptii lui Calvin. Intradevar, eu am ingrosat aceasta greseala.

Dar a fost o reactie la uraciunea de a manji o idee frumoasa: aceea de a-i considera buni crestinii si pe unii oameni din alte confesiuni religioase. Dumnealui s-a legat de exprimarea "buna crestina dar de alta religie" pe care eu am postat-o. A fost un gest josnic si imi pare rau ca m-am lasat si eu prins in acest joc al josniciei.
Reply With Quote