View Single Post
Vechi 24.03.2009, 10:10:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

[COLOR=#9932cc][COLOR=#9932cc]Nu se poate pune problema că "[/COLOR][/COLOR][COLOR=#9932cc] sf Cetate a Noului Ierusalim este shi ea plina de Har[/COLOR][COLOR=#9932cc][COLOR=black]" pentru că pucioșii pretind că nu "[/COLOR][/COLOR][COLOR=#9932cc]shi ea[/COLOR][COLOR=#9932cc][COLOR=black]" ci numai ea mai este plină de Har , ceea ce este cu totul altceva.[/COLOR]
[/COLOR]
sa sustzina ei contra ce este scris in Cuvantul lui Dumnezeu? sau pretentziile de care vorbeshti sunt ale tale... ori ale unora ca

ursi
"Nu te-ai saturat sa amagesti lumea de pe forum??? "

interesanta forma de amagire este aia de a marturisi Adeavarul...

poi draga ursi, citeshte sa vezi ce este scris shi ai sa vezi cine sunt cei care te amagesc, caci Cuvantul lui Dumnezeu este sabia Duhului cu doua taishuri care trebuie sa o luam asupra noastra ca sa poata spulbera Dumnezeu duhul rau din noi inshine... ca sa fim vii in veacul ce va sa fie, in veshnicie prin ascultare shi urmarea Domnului care ne carmuieshte prin mocirla asta shi prin padurea asta uscata a mortzii condusa shi stapanita de Pisi cu puishorii ei nimfomani shi hulpavi care miorlaie mereu sa-i satisfaci shi sa le plineshti voile zicand ca este spre sanatate shi imputernicire...

deci cu ce i-am amagit? da exemple? arata prin ce? ca asha pot sa spun shi eu despre tine:
-ba tu ii amageshti caci insinuezi fara sa ai bunul simtz de a da macar un exemplu, un argument, ci eshti un lipitor insinuator de etichete?
pentru ce? pentru ca eu cred shi dumneata nu? poi nu e suficient sa crezi caci dupa ce crezi trebuie sa fii credincios pana la sfarshit plinind shi traind Cuvantul lui Dumnezeu in dragoste shi smerenie shi pocaintza shi ascultare shi neprihanire... caci altfel eshti doar un chinval rasunator... o jertfa far de miros placut, o credintza moarta care nu rodeshte dragoste de aproape... eshti un tolomac... imitand ramo-furnica

ramo-furnico-furnico ce mai scorniceshti?