View Single Post
Vechi 24.03.2009, 19:50:03
andreicozia andreicozia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
Implicit Dosariada

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
respectivul iti blocheaza cipul si ramai cu buzele umflate. Nu uita ca acolo ai: banii, carnetul de conducere, asigurarea de sanatate si bineinteles CNP si datele personale, eventual si vreun dosarel care n-ai habar ce contine. e!
Frica de dosariada vine tot de la cei care au savirsit nemernicii de tot felul(citeva sute de mii de indivizi, sa zicem,...nu milioane, atentie!) dupa care acesti dscendenti ai nemernicilor dinainte de 89 ne-au spalat noua creierii prin televiziunile lor private ani de zile implantindu-ne o frica chiar si de umbra noastra, ca deh, asa este natura umana mai impresionabila. Ne-au bagat in cap chipurile conceptul EVOLUAT" al confidentialitatii informatiei personale, care este cea mai mare unealta de destramare a comunitatilor...

Ca urmare, sa ne tinem departe de actiunile de care ne-ar putea fi rusine mai tirziu si care ne-ar putea crea un "dosarel" acolo sus la Dumnezeu si nu o sa ne pese ce scrie la cip.

Si ce daca stie cineva de ce boli am suferit in copilarie sau ce numar port la pantofi sau citi bani am in cont ..chiar si miliarde atita timp cit le-am facut muncind cinstit in fata lui Dumnezeu...astea oricum sunt informatii pe care orice comunitate de buni crestini le impartasesc fara teama unii altora
Reply With Quote