View Single Post
Vechi 24.03.2009, 23:38:18
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Sfantul Sinod s-a autohulit. Imi pare rau. Aperi Sfantul Sinod, deci crezi slujeste adevarul, in duhul curat al Ortodoxiei? Eu nu cred si de aceea critic doar atitudinea Sinodului fata de cipuri si fata de incest etc. Critic doar pacatul. Nu preotii, nu Biserica, nu Sfantul Sinod. Daca am hulit eu, inseamna ca au hulit si Sfintii Parinti care au prorocit aceste vremuri. Da , sunt o piatra vorbitoare incomoda. Da, am idemnat la trezvie ca in cazul in care ierarhii au cazut in vreo ispita, sa fim vigilenti si sa slujim adevarului, sa-L urmam pe Hristos in primul rand, nu pe un om care poate gresi, fie el si ierarh.

Iti multumesc ca m-ai iertat, oricum. De fapt chiar asta as vrea sa se supere toti preotii pe noi cei care mai zicem una si alta si sa demonstreze contrariul. Tare as vrea sa n-am dreptate. Uite, promit ca, daca Sfantul Sinod si Preafericitul Patriarh revin de partea credinciosilor, urc in genunchi Dealul Patriarhiei si-mi cer scuze.
Antonia, de greșești o dată , de dou, trei, patru ori , e scuzabil , dar tu persiști in greșeală, și nu mai putem vorbi deja de greșeală ci de prostie, mare prostie. Prostia e pe lista păcatelor ( vezi la Topicul Pocăință ) . La tine e și fudulia , mult mai grav . Această combinație ( dintre prostie și fudulie ) , e cea mai dizgrațioasă și periculoasă. Ca atare, vorbesc la pereți, pentru că fudulia și prostia, te orbește , te surzește , te izolează, devii pur și simplu, o caricatură Antonia ! ! !