Rectificare pentru postarea #614
În postarea #614 era comentat următorul citat din "Cuvântul lui Dumnezeu" anunțat la Pucioasa în 8 martie 2009:
“ [COLOR=blue]Vă voi da povețe, voi sta cu voi în sfat și vă voi mângâia și vă voi învăța și vă voi crește pentru ale Mele, și fericiți vor fi cei ce vor crește întru ale Mele, și aceia vor fi rodul Meu, căci lucrarea Mea cu voi este pentru [/COLOR][COLOR=red]învierea morților, tată, și ei se vor scula și vor mărturisi pe Dumnezeu și lucrarea Mea de azi cu voi[/COLOR][COLOR=blue]. Amin.[/COLOR] “
[COLOR=black]
Comentariulpresupunea că odată cu împlinirea a 40 de zile de la moartea lui Nicolae Ștoica (fostul "soț" al "Șfintei Virginia"), va fi "readus" spiritul lui Nicolae pe pământ. Scopul acestei ședințe de spiritism ar fi fost ca Nicolae (cităm): [/COLOR][COLOR=black]«[/COLOR][COLOR=black] [/COLOR][COLOR=purple]să mărturisească întregii lumi pe care a părăsit-o, ce mult rău i-a făcut el Verginicăi pe pământ atunci când a părăsit-o și cât de mult se căiește el acum. Și mai ales, să-i mustre pe cei care încă se mai răzvrătesc împotriva noilor "Guru" de la Pucioasa, liderii pucioshi, și să-i îndemne la supunere desăvârșită. Iar dacă nu se vor supune, vor păți și ei la fel ca și Nicolae Ștoica: vor fi "extrași" din lumea aceasta, că altfel nu se mai poate cu ei.[/COLOR][COLOR=black]»[/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black]Trebuie să recunoaștem deschis că presupunerea s-a dovedit – deocamdată – insuficient de precisă. Din ultimul “Cuvânt “ de la Pucioasa, cel din 22 martie 2009, rezultă că acest eveniment ieșit din comun nu se va mai consemna la împlinirea a 40 de zile de la deces, iar ședința de spiritism, când “suflețelul” lui Nicolae Ștoica va fi rechemat la Pucioasa, se amână tocmai până în ziua de Paști:[/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=blue]“ Și acum, poporul Meu, iată, Verginica stă între Mine și tine cu cel ce a fost însoțitorul ei pe pământ la începutul lucrării Mele cu ea și care acum a fost ridicat de la locul lui. S-au scurs patruzeci de zile de când el a fost ridicat, iar ea stă înaintea Mea și înaintea ta cu el. Faptele lui le cântăresc Eu, dar mai mult cântăresc credința lui în lucrarea cuvântului Meu și căința lui înaintea sfârșitului lui. Verginica pune în cântar multa lui iubire și ascultare la începutul lui cu lucrarea Mea, căci apoi el a ieșit de sub ascultare și a fost smuls din brațul Meu. Am dat acum cuvânt ca să fie adusă pentru el jertfă de ispășire și de împăcare patruzeci de zile, până la sărbătoarea învierii Mele, iar lucrarea Mea este mare, și prin ea Eu am așezat cu puterea Mea rânduială de rugăciune, jertfă de împăcare înaintea Mea a făpturii, și tot ce este așezat de cuvântul Meu are putere prin Mine, iar cel ce trece cu trupul în poporul Meu vede aceasta, și e mare taină învierea morților, numai omul este mic la credință, mic la minte de nu pricepe taina învierii celor adormiți. […][/COLOR][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]O, mila Mea este fără de margini, dar și dreptatea Mea lucrează lângă ea. Iată, am dat cuvânt în mijlocul tău, poporul Meu, să se pomenească în grădinița cuvântului Meu pe jertfelnicul dumnezeieștii liturghii jertfa Mea cea fără de sânge, la care să se numească iertarea acestui suflețel [/COLOR][COLOR=purple]plecat nepregătit de pe pământ[/COLOR][COLOR=blue], căci el [/COLOR][COLOR=purple]a fost neputincios pentru sine[/COLOR][COLOR=blue], pentru trup și pentru suflet, fiindcă [/COLOR][COLOR=purple]satana l-a robit pe el[/COLOR][COLOR=blue] prin neascultarea lui și apoi prin neputința lui de a se ridica din slăbiciuni, din cursa diavolului, în care el a stat prins până la sfârșitul trupului lui, căci legăturile puse peste el au fost mari, prin cea care l-a smuls pe el de lângă trâmbița Mea, căci duhul rău s-a răzbunat în toată vremea împotriva vasului Meu, prin care-Mi coboram Duhul și cuvântul pe pământ. Eu, Domnul, voi lucra acum izbândă mare pentru acest suflețel și[/COLOR][COLOR=purple] [/COLOR][COLOR=red]îl voi răcori apoi pe el în ziua de prăznuire a învierii Mele[/COLOR][COLOR=blue], iar până atunci am pus să se aducă pentru el jertfă de ispășire aici, în grădinița cuvântului Meu, pe jertfelnicul împăcării Tatălui cu omul, prin Mine, Mielul Cel junghiat pentru cei credincioși.[/COLOR][COLOR=purple] [/COLOR][COLOR=blue][…][/COLOR]
[COLOR=blue]Acest suflețel, pomenit de Noi și de voi astăzi, [/COLOR][COLOR=purple]a fost mereu sub păcat[/COLOR][COLOR=blue], dar lucrarea Mea a lucrat pentru el și Mi-am mângâiat pe trâmbița Mea, căci ea a avut de la Mine iubire mare pentru acest fiu, care a ascultat-o pe ea în vremea cea de la început a lucrării Mele, și apoi el [/COLOR][COLOR=purple]a plecat și n-a mai ascultat[/COLOR][COLOR=blue], dar n-a mai făcut vreun altfel de rău, vreo altă vătămare lucrării Mele, și s-a dus și [/COLOR][COLOR=purple]a stat căzut, săracul, sub pizma celui rău[/COLOR][COLOR=blue], care a pândit mereu lucrarea Mea ca să Mi-o strice și ca să nu mai fie ea. Acum Eu, Domnul, am întins mâna spre el și l-am smuls din cursă și l-am pregătit pentru plecarea din trup, l-am pregătit prin credință și apoi prin suferință și prin iubire pentru așezarea Mea de azi, și apoi l-am trecut pe el hotarul, iar în clipa despărțirii lui de trup am avut la căpătâiul lui pe păstorul cel pus de Mine pentru poporul Meu, iar acesta l-a dat Mie, și iată, după cum am făgăduit trâmbiței Mele că Mă voi arunca Eu după el ca să-l scot din apele tulburi în care el s-a înecat, așa am făcut, așa am lucrat și așa l-am scos ca să-l izbăvesc, dar el [/COLOR][COLOR=purple]a plecat nepregătit[/COLOR][COLOR=blue], căci n-a avut putere să-și pregătească trupul pentru unirea lui cu Mine prin jertfa Mea cea fără de sânge pentru om. Acum însă am dat cuvânt pentru pomenirea lui, pentru iertarea lui, și îl voi învia pe el [/COLOR][COLOR=red]în ziua de prăznuire a învierii Mele, când Eu îl voi aduce ca să ia de pe masa Mea merindea vieții[/COLOR][COLOR=blue], și va fi salvat. Amin.[/COLOR]
[COLOR=blue]O, să nu se mire cei necredincioși de lucrarea Mea cea cu atâta biruință, căci cei credincioși pot totul prin credință, precum este scris, iar Eu pot prin ei. Amin. O, necăjit [/COLOR][COLOR=purple]a fost[/COLOR][COLOR=blue] acest suflețel și [/COLOR][COLOR=purple]mult robit de satana[/COLOR][COLOR=blue]! O, să nu-l izbăvesc Eu pe el? Îl voi izbăvi, îl voi izbăvi! Eu, Domnul, am făgăduit de mult aceasta, și acum împlinesc. Amin.” […] (
22-03-2009)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue]Ce concluzie tragem?[/COLOR]
[COLOR=blue]Suflețelul acestui “însoțitor al Verginicăi”este acuzat că: [/COLOR]
[COLOR=purple]1.[/COLOR][COLOR=purple]a fost mereu sub păcat[/COLOR]
- [COLOR=purple]a plecat și n-a mai ascultat[/COLOR] de “lucrătura” de la Pucioasa.
- [COLOR=purple]a stat căzut, săracul, sub pizma celui rău[/COLOR]
- [COLOR=purple]a plecat nepregătit de pe pământ[/COLOR], adică neîmpăcat cu “lucrarea de la Pucioasa”, nespovedit și neîmpărtășit
- [COLOR=purple]a fost mult robit de satana[/COLOR]
- [COLOR=purple]a fost neputincios pentru sine[/COLOR]
Și cu toate acestea,[COLOR=purple] [/COLOR][COLOR=blue]Verginica pune în cântar multa lui iubire și ascultare la începutul lui cu lucrarea de la Pucioasa[/COLOR], motiv pentru care liderii pucioși impun celor trei preoți pucioșui să facă intense rugăciuni de izbăvire a păcătosului Nicolae. Și izbăvirea nu va întârzia să vină, ba va fi chiar un triumf:
[COLOR=blue]“ Îl voi izbăvi, îl voi izbăvi! Eu, Domnul, am făgăduit de mult aceasta, și acum împlinesc. Amin.”[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
Acest “acum “ este proiectat deci pentru ziua de Paști, ocazie festivă cu care Nicolae va fi primit în triumf în “Împărăția cerurilor pucioșilor”.
[COLOR=black] [/COLOR]
[COLOR=black] [/COLOR]