View Single Post
Vechi 25.03.2009, 16:06:37
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Draga Nume, daca nu ai copiii tai inseamna ca nu ai copii, chiar daca infiezi un milion de copii ai altora. Nu imi propun sa analizez situatia in care femeia nu poate avea copii. In conditii normale, femeia completa este femeia care da nastere cel putin unui copil. Toate greutatile, dificultatile, noptile nedormite, lipsa de bani care de multe ori se simte acut, grijile care parca nu se mai sfarsesc, oboseala care parca nu se mai ostoieste, atentia perpetua asupra fiecarei miscari ale copilasului pentru a preintampina o posibila lovire, curentare, arsura etc., te asigur ca merita. Simti ca traiesti cu adevarat. Pe copilul tau il simti in toata fiinta ta. Pe copilul altuia nu il simti decat ca pe cineva de care trebuie sa ai grija. Este ca si cand ti-ai lua un animalut de casa, de care intr-adevar te atasezi, dar fata de care nu vei avea niciodata ceea ce simti fata de copilul tau, a carui inima bate in tine. Eu sunt tata dar te asigur ca am trait cu intensitate fiecare clipa din viata cipiilor mei pana s-au facut mari si nici acum nu sint deloc indiferent cu toate ca fac eforturi in acest sens pentru ca nu vreau sa fiu cicalitor. Spalam scutece (asa era atunci) cot la cot cu nevasta-mea de ne lua naiba. De multe ori veneam de la serviciu pe la 2 - 3 noaptea si imi gaseam sotia epuizata, mai ales cand ii durea cate ceva. O lasam sa se odihneasca si aveam eu grija de ei pana dimineata cand plecam la serviciu fara sa inchid un ochi. Cand una dintre fetite a facut astm bronsic, dormeam noaptea in genunchi langa patul ei, timp de 5 ani cand, din mila lui Dumnezeu sa insanatosit si ii multumesc lui Dumnezeu si acum pentru mare mila Sa. Sunt doar cateva exemple din viata de parinte, mama sau tata. Te asigur ca toate acestea dau sens vietii. Nu treci degeaba prin lume, fara sa lasi nici o urma. Te rog sa ma ierti ca m-am lansat intr-un discurs atat de lung, dar simt o intensa implicare emotionala cand este vorba de copii. Desigur, tu faci cum vrei.