de fapt ce tot ma mir io de astea ???
ca daca e sa luam in considerare ca noi traim intre si ne tragem din parinti care sunt majoritatea niste ucigasi in serie ( ma refer la avorturile lor ) atunci nu mai e de mirare ca copii lor , care acuma au ajuns in ierarhie sunt atat de slabi si pacatosi ...
da , traim si ne tragem din ucigasi in serie ; astia sunt parintii nostri : ucigasi in serie !!! o femeie care ia anticonceptionale sau poarta intrumente de alea satanice poate sa isi provoace avort chiar si lunar ( !!!!! ) , adica intr-o viata intreaga fiecare femeie de asta face un adevarat genocid : omoara peste 100 de copii ... caci anticonceptionalele si intrumentele alea omoara embrionul fara stirea parintilor !!!
deci traim si ne tragem din ucigasi in serie inconstienti si fara nici o urma de constiinta ... e groaznic , si e o mare minune ca pamantul mai exista in ziua de azi ...
iaca : acuma stau in camera cu televizorul la care se uita bravii mei parinti ucigasi in serie , si la televizor urla acuma carcotasii !!! si danseaza curvele alea de " bebeluse "

!!! mi-am pus castile cu predica lui danion vasile sa nu mai aud blestematiile apostatilor alora ...