25.03.2009, 21:07:32
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
|
|
Un comentariu extrem de pertinent
Un comentariu excepțional de pe [COLOR=Purple] www.noul-ierusalim.info[/COLOR] . Transcriere integrală:
[COLOR=Blue][COLOR=Red] “ [COLOR=Blue]Poporul Meu și bun și rău, Mă uit din slăvile senine când îți schimbi firea din creștin în păgân. Mă uit la tine, și de aceea îți spun popor bun și rău. Poporul Meu, când vine timpul să-ți zic: poporul Meu bun? Oi mai trăi să zic că sunteți numai buni?[/COLOR]” (29 aprilie/12 mai 1974)
Se intreba “Dumnezeu daca “o mai trai”??? Dupa cum incepe paragraful: “Ma uit din slavile senine.” si continua la persoana I, cel care vorbeste este “Dumnezeu”, dar cum poate Dumnezeul cel vesnic sa se intrebe: “oi mai trai?” Inseamna ca cel care vorbeste este o fiinta muritoare, umana, adica Verginica insasi, pt ca ea “prorocea”, “trambita” in acel an. De aici rezulta ca Verginica vorbea in locul lui Dumnzeu (nici macar in numele Lui, ci in locul lui).
Cata indrazneala !!! Numai antihristul poate avea atata indrazneala, cel care se pune in locul lui Dumnezeu si se da drept Dumnezeu.
Sarmana femeie ! Era probabil schizofrenica si ea chiar credea ca e Dumnezeu (sau ca Dumnezeu vorbeste prin ea) in anumite momente), pentru ca a minti atat de grav in mod deliberat este culmea indraznelii… Numai diavolul are o asemenea indrazneala, dar se pare ca nici diavolul nu vorbea prin ea, pt ca nici el nu s-ar fi intrebat daca “o mai trai”…
[/COLOR][COLOR=Black]Autor: Ionela din USA[/COLOR]
[/COLOR]
|