View Single Post
Vechi 25.03.2009, 22:58:50
anne's Avatar
anne anne is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2008
Religia: Ortodox
Implicit Cuvintele sunt atat de neputincioase...

Citat:
În prealabil postat de pacatoasa.. Vezi mesajul
Parerea voastra.:D:)
[SIZE=3]Cu plans curatitor, cu frica...dar si cu cata ravna, cu cata dragoste ma apropii de aceasta Sfanta Taina...nu am cuvinte a exprima...[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Cum TU, Doamne al meu...ma primesti pe mine, nevrednica si pacatoasa sa ma apropii cu necuratele si intinatele mele buze de Preasfantul Tau TRUP SI SANGE...sa ma unesc deplin cu Tine??? MIE IMI ESTI HRANA SUFLETULUI MEU INSETAT SI FLAMAND DE TINE DOAMNE!!! Si TU, Doamne al meu, in bunatatea TA nemasurata, ma hranesti...si ma adapi...si ma mangai si ma ridici...pe mine, cea care sunt atat de nevrednica de mangaierea TA... din Sfantul Potir...[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Dupa nimic nu tanjesc mai mult decat dupa SF. IMPARTASANIE...dupa TINE DOAMNE!!!!!!!!!!!! si nici un cuvintel nu m-ar putea ajuta sa spun ce se intampla cu adevarat in taina inimii mele atunci cand ma impartasesc...[/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Ce mare si minunata este mila TA , Doamne!!! [/SIZE]
[SIZE=3]Iti multumesc pentru dorul de Tine!!![/SIZE]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
Reply With Quote