desi eu nu cunosc biblia asa de bine cum as vrea ,abia acum am inceput sa o citesc si aprofundez asa cum trebuie, bibilia spune despre falsii profeti care vor veni ...toti vor zice ca ei sunt adevarata religie ,ca ei detin adevarul suprem ...nisip in ochi! pot spune ca am trecut prin mai multe faze : credeam in D-zeu cu toata fiinta,am fost atee,apoi D -zeu mi-a aratat ca am gresit,m-am pocait si acum pot spune ca incerc sa fac ceea ce vrea D-zeu ! nu a trebuit sa trec la alta credinta,am ramans ortodoxa,desi au incercat sa ma convinga ,desi m-au invitat in "biserica" lor,dar eu am zis: asa m-am nascut asa mor! si mi s-a dat raspunsul: pai vezi asta e pb ca tu esti in rel asta pt ca asa te-ai nascut ! gresit ,sunt ortodoxa din 2 motive : 1.ca asa m-am nascut si 2.pt ca eu ma simt bine asa !
Ideea este ca dc tu te simti bine asa cum esti ,nu trebuie sa te lasi influentat! D-zeu te iubeste atata timp cat ii respecti cele 10 porunci !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
|