D-zeu ne va judeca dupa faptele noastre !
Am si eu o intrebare pentru cei care incearca sa ne convinga pe noi ortodocsii,"care nu stim nimic": de ce nu va traiti viata avand grija de voi,de sufletele voastre? Eu una am decis dupa mai multe cautari,momente de necredinta ,ca cel mai important este ca eu sa nu il mai dezamageasc pe D-zeu.Si cum pot face asta ? Simplu,vazandu-mi de ingrijirea sufletului meu! nu trebuie sa stau sa conving pe nimeni sa vina cu mine la manstire,sa se roage ,usa e deschisa,cine vrea sa intre sa intre! in schimb voi tot incercati sa convingeti lumea sa vina la voi! si eu am fost invitata,am vrut sa ma duc ,ca sa vada ca nu am nimic cu "religia" lor,apoi am avut asa o sclipire de moment : m-am gandit ,dc eu i-as invita sa vina in biserica ortodoxa,ce raspuns mi-ar da ei ? si tot eu mi-am raspuns :NU! de ce ? pai pt simplu fapt ca eu sunt ORTODOXA! Si credeti-ma ca stiu ce zic,eu am suferit mult din cauza respingerii lor,in afara de matusa sotului meu,si a doi unchi,nimeni nu ma iubeste ,din cauza religiei! dar acum dp ce am vb cu o maicutza tare draga ,am inteles : eu nu am nevoie de IUBIREA lor ,ci de IUBIREA lui D-zeu! cel mai haios lucru este ca eu i-am iertat din sulfet ,sincer pt toate rautatile lor,si au fost destule ...iar ei ,nici in al 12-lea ceas ,nu au stiut sa ierte ! fatarnicia e pedepsita ! asa ca dragii mei,cei care scrieti aici ,si nu sunteti crestini ortodoxi ,de ce nu va vedeti barna din ochiul vostru? ieri am luat asa bibilia de la inceput ,am citit despre preoti,si am avut surprinderea sa vad ca dc nu citesc ,pot fi foarte usor indusa in eroare de cei ca voi! nu va urasc,nu va iubesc ,imi sunteti indiferenti,dar ma doare sa vad cum pacaliti lumea ! eu ii multumesc lui D-zeu ca mi-a deschis ochii,si ma rog pt toti ,indiferent de religie,caci pana la urma DUMNEZEU este UNUL pt toti! Sa va ajute Doamne Doamne pe toti ,Amin !
33. Frica de Dumnezeu este învățătură și înțelepciune, iar smerenia trece înaintea măririi.
www.bajotierra.ro
|