View Single Post
Vechi 26.03.2009, 13:21:34
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
din ce secta esti ? eu nu spun nici un neadevar,eu am trait pe pielea mea ,respingerea,numai pt ca sunt altfel! dc maine m-as boteza la cultul respectiv,si l-as convinge si pe sotul meu ,stiti c e mult m-ar iubi ? ffffffffffffffff mult !
nu mai suport FATARNICIA ! nu am nimic cu tine ,nici cu ei ,dar de ce nu stati pe site-urile voastre ,ce cautati la ortodocsi ? nu inteleg ...vreti mai multe suflete in adunare? de unde atata rautate ?
Din cate am inteles, dintr-o postare a dvs. pe alt topic, cei care v-au facut sa suferiti asa mult sunt adventisti. Imi pare rau sa aud asa ceva, dar nu ma surprinde. Si eu sunt adventist si trebuie sa recunosc ca avem in biserica si multi farisei. Probabil cu astfel de oameni ati avut de a face. Dvs. vedeti-va mai departe de relatia cu Dumnezeu, acolo unde sunteti, in biserica ortodoxa. Am inteles ca vreti sa repectati toate cele 10 porunci. Este un lucru foarte intelept. Dar sa nu schimbati nimic din felul cum au fost scrise Poruncile, de insusi Dumnezeu, pe piatra (Iesirea 20:2-17).