View Single Post
Vechi 26.03.2009, 18:27:39
doartemporar doartemporar is offline
Banned

Data înregistrării: 14.03.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de elenavioletacocos Vezi mesajul
am acces la biblie ,nu sunt o persoana inculta,citesc,acum am mai si spus aprofundez biblia,dar dp cum am spus,eu am o teorie... dc cineva ,a facut o mica greseala ,si de fapt sabatul inseaman duminica si nu sambata ? la asta "iluminatilor" v-ati gandit ? Tu nu esti DUMNEZEU ! tu esti un om ca si mine,iti poti da cu parerea ,nu ai dreptul de a ma judeca ,dc este sa gresesc ma las in mainile lui D-zeu ,si o sa imi accept depeapsa!asta se numeste a fi constient de actele tale ! eu ma rog lui D.zeu sa ma judece cand va veni momentul ,dupa fapte ,si nu dupa cate ori am citit biblia intr.o zi ,sau de cate ori m-am dus la biserica duminica ! eu cunosc din cultul tau o pers care se duce sambata la adunare si fura ce zici de asta ?? a fura nu e pacat ?
Departe de mine gandul sa te judec. Daca asa am lasat impresia, te rog iarta-ma. Iti acord toata circumstantierea de care sunt capabil, si eu am trecut prin intrebarile si framantarile tale.

Teoria de care vorbesti, ramane doar in aceasta faza, deoarece nu este probata nici de Scriptura, nici de Istorie. Daca ai elemente ce ar putea infirma cele doua surse majore, te rog sa le exprimi liber.

Despre persoana de care vorbesti ca fura (desi nu are nici cea mai mica legatura cu subiectul in discutie), poate nu se stie in Biserica. Daca s-ar sti, cu siguranta s-ar lua masuri si anume, ar fi exclusa. Posibil sa nu fie membra a Bisericii, de exemplu sunt multi ortodocsi ce frecventeaza Biserica Adventista...