Subiect: mi-e frica
View Single Post
Vechi 26.03.2009, 23:32:28
adorcrysti
Guest

Implicit

theo_ghiata

in legatura cu filmele..sunt in clasa a 11 a ,iar anii trecuti ma uitam doar la filme de groaza.Cred tare ca nu e ceva bun si trebuie evitate..sunt filme foarte bune

adorcrysti

Ma gandesc ca vezi si auzi de multe ori de intamplari nu tocmai bune ce se intampla in jurul tau si al nostru.Deci avem motive sa ne intristam destul fara a ne mai uita la filme de groaza.De ce sa ne impovaram sufletul cu imagini de frica.Bine este a ne bucura sufletul cu lucruri frumoase.Ce folos iti poate aduce tie vizionarea unui astfel de gen de film..sunt filme foarte bune zici tu..nu te contrazic,sunt bine realizate si au efecte speciale deosebite,candva am mai urmarit,insa o parte din mine a vazut ca prin mintea umana pot trece multe ganduri negre si nu a prezentat interes sa mai vizionez astfel de filme.Asadar pace si liniste sufleteasca e tot ce iti doresc,cauta sa iti indrepti cugetul spre lucruri frumoase,fiecare rasarit de soare e o noua zi de la Dumnezeu,fiecare picatura de roua este o binecuvantare,insasi faptul ca existam,striviti sub povara pacatelor noastre,totusi fiind sub aripa ocrotitoare a Maicii Domnlui si avand mare milostivire de la bunul Dumnezeu,ar trebuie sa ne smereasca si nici macar sa nu pomenim despre astfel de lucruri desarte.
Post usor si cu folos duhovnicesc!
Reply With Quote