Vsovi afirmă, fără nici o acoperire, că Dumnezeu vorbește astăzi nu numai la Pucioasa, ci și prin alte părți:
[COLOR=darkorchid]…nu numai cel de la Pucioasa, ca scrie ca Duhul [/COLOR][COLOR=fuchsia]merge shi in alte locuri[/COLOR][COLOR=darkorchid] unde se cheama Numele Domnului…[/COLOR]
Dacă [COLOR=purple]“așa scrie”[/COLOR], era bine ca domnul Vsovi să vină și cu dovezi. Presupunând însă că are dreptate, înseamnă că avem de-a face cu o altă inconsecvență gravă a ideologiei pucioase, deoarece în alte locuri se exprimă o poziție complet diferită.
Dacă Vsovi ar fi citit cu atenție [COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa [/COLOR], ar fi observat că “Dumnezeul de la Pucioasa” pretinde că [COLOR=fuchsia]nu se mai duce nicăieri, [/COLOR]ci numai la “Israelul” de la Pucioasa. Tot ce este exterior Noului Ierusalim al Pucioasei este denumit generic “[COLOR=fuchsia]lume[/COLOR]”, în care “Duhul” nu se mai duce.
Iată trei texte doveditoare:
[COLOR=blue]«Fiilor, [/COLOR][COLOR=fuchsia]în lume nu Mă mai duc să mai dau învățătură[/COLOR][COLOR=blue]. Nu Mă mai duc nici la preoți, nici la împărați, nici la cei învățați, căci împărații M-au judecat, preoții M-au condamnat la moarte și lumea M-a batjocorit și M-a hulit și M-a scuipat. Și [/COLOR][COLOR=fuchsia]acum, am venit la tine, poporul Meu[/COLOR][COLOR=blue], ca să stau cu tine de vorbă. ( Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa, 04-03-1992)[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Eu nu Mă mai duc nicăieri pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]. Pe unde Mă duc e numai amestecătură, numai spini, numai pământ moale, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu Mă mai duc, și stau cu tine, fiule, poporul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am venit să-Mi iubesc poporul, și cu iubire să stau pe lângă el, că omul de azi zice că nu mai vin, dar iată-Mă cu tine, poporul Meu, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]în lume nu Mă mai duc, și stau cu tine[/COLOR][COLOR=blue] și suflu peste tine și te învăluiesc în sfatul Meu ceresc, în graiul Meu ceresc, ca să nu rămân fără tine, că toate dau să te apuce pe tine și să-ți fure lumina cea de la Mine, dar lumina este de la Mine, și nu-ți poate fura ție nimeni această lumină. (Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa, 15-02-1995)[/COLOR]
[COLOR=blue]Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]poporule Israele[/COLOR][COLOR=blue]! Duhul rău nu are de unde să-ți dea ce-ți dau Eu, Domnul Dumnezeul tău. Pace ție îți dau, pace ție rostesc! Aceasta este cheia cu care descui duhul tău, [/COLOR][COLOR=fuchsia]poporul Meu[/COLOR][COLOR=blue], ca să intru în mijlocul tău și să-ți aștern cină de cuvânt și să mănânc cu tine, poporul Meu. Am venit și ți-am spus așa: «[/COLOR][COLOR=fuchsia]În lume nu Mă mai duc[/COLOR][COLOR=blue], și toată bogăția Mea ție ți-o dau».[/COLOR][COLOR=blue] […] Israele, stai, tată, sub cortul Meu. Stai, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Israele[/COLOR][COLOR=blue], stai, și mănâncă la cina Mea și fii cuvânt din cuvânt, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fiule Israele[/COLOR][COLOR=blue]. […] De aceea am spus: «[/COLOR][COLOR=fuchsia]În lume nu Mă mai duc[/COLOR][COLOR=blue]».[/COLOR][COLOR=blue] (Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa, 04-12-1995)[/COLOR]
|