View Single Post
Vechi 26.03.2009, 23:51:33
paulspania paulspania is offline
Banned

Data înregistrării: 26.03.2009
Implicit valentin viliga

fringerea piini este o data pe luna cind ne impartasim cu trupul si singele domnului.
inainte de cina este o saptamina de pregatire in care fiecare se roaga,posteste si se cerceteaza cum scrie in biblie.vezi 1 cort 11
1 Corinteni 11:25 Tot astfel, după cină, a luat paharul, și a zis: "Acest pahar este legământul cel nou în sângele Meu; să faceți lucrul acesta spre pomenirea Mea, ori de câte ori veți bea din el."
1 Corinteni 11:26 Pentru că, ori de câte ori mâncați din pâinea aceasta și beți din paharul acesta, vestiți moartea Domnului, până va veni El.
1 Corinteni 11:27 De aceea, oricine mănâncă pâinea aceasta sau bea paharul Domnului în chip nevrednic, va fi vinovat de trupul și sângele Domnului.
1 Corinteni 11:28 Fiecare să se cerceteze dar pe sine însuși, și așa să mănânce din pâinea aceasta și să bea din paharul acesta.
1 Corinteni 11:29 Căci cine mănâncă și bea, își mănâncă și bea osânda lui însuși, dacă nu deosebește trupul Domnului.
1 Corinteni 11:30 Din pricina aceasta sunt între voi mulți neputincioși și bolnavi, și nu puțini dorm.
1 Corinteni 11:31 Dacă ne-am judeca singuri, n-am fi judecați.
1 Corinteni 11:32 Dar când suntem judecați, suntem pedepsiți de Domnul, ca să nu fim osândiți odată cu lumea
nu oricum ne putem apropia de trupul si singele domnului ci trebuie sa ne cercetam si sa ne facem o analiza,sa ne caim daca am facut ceva rau sa cerem lui dumnezeu iertare si apoi sa ne impartasim cu trupul si singele lui