View Single Post
Vechi 27.03.2009, 09:59:20
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

mariamargareta:
Vsovi afirmă, fără nici o acoperire,[COLOR=darkorange](asha este n-am acoperire ca cei ce o cauta pe asta vor sa-shi mushamalizeze pacatele shi interesele, eu am intr-acoperire)[/COLOR] că Dumnezeu vorbește astăzi nu numai la Pucioasa, ci și prin alte părți:
[COLOR=darkorchid]…nu numai cel de la Pucioasa, ca scrie ca Duhul [/COLOR][COLOR=fuchsia]merge shi in alte locuri[/COLOR][COLOR=darkorchid] unde se cheama Numele Domnului…[/COLOR]

Dacă [COLOR=purple]“așa scrie”[/COLOR], era bine ca domnul Vsovi să vină și cu dovezi. [COLOR=red](poi nu tzi le-am expus? nu tzi-am zis ca am umblat prin 5-6 biserici shi am constatat ca sunt pline de Duhul? vazut shi nevazut? ce dovezi ai vrea sa-tzi dau? poi ce eu umblu sa ma dezvinovatzesc, eu tzi-am expus din bucuria mea, iar daca crezi sau nu e treaba ta ca nici nu ma priveshte pe mine, dar Adevarul tzi l-am marturisit pentru tine ca sa nu cumva sa nu fi marturisit prin tacere minciuna ori lashitatea mea, ca shtiind ca sunt lash am preferat sa ma arat curajos, dar se shtie ca sund doar un iepurdre, un iepurdrash coconash ai fujuit de pe imaj shi te-ai dus colo-n sus intr-un hau mi te-ai ascuns, un dublau, caine rau tea gornit in drumul tau shi tzi-a dat de sapat balta buna de scapat, adica pamant moale)[/COLOR]Presupunând însă că are dreptate, înseamnă că avem de-a face cu o altă inconsecvență gravă a ideologiei pucioase, deoarece în alte locuri se exprimă o poziție complet diferită. [COLOR=green](ce inconsecventza? poi nu spune Domnul mereu ca nu pentru gLume se roaga, ca sa-l vada lumea, pentru cei din lume ca sa creasca prostiile din gLume ci pentru cei ce i-a dat Dumnezeu Lui, caci ai Tai erau Parinte shi mi i-ai dat Mie ca sa fie asha cum suntem Noi, ceva de genul asta... deci inconsecventza este in aprecierile shi interpretarile tale shi degeaba incerci mereu sa intorci ce te invatz eu ca sa nu mai faci, le intorci in capul meu ori in al Lui Dumnezeu... ca te faci de shi mai mare rushine, din pacate pentru tine, dar nu ma refer la rushinea de la oameni, de la lume, ci de rushinea aia cand se va rushina Domnul de amandoi cand v-a veni in slava Tatalui Sau caci v-a constata ca in loc sa ne iertam shi sa ne iubim, noi ne judecam shi ne mandrim... hulind mereu pe Dumnezeu)[/COLOR]
Dacă Vsovi ar fi citit cu atenție [COLOR=blue]Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=darkorange](ai dreptate n-am citit cu atentzie ci am fusherlit din suficientza shi lene)[/COLOR][COLOR=darkorchid],[/COLOR] ar fi observat că “Dumnezeul de la Pucioasa” pretinde că [COLOR=fuchsia]nu se mai duce nicăieri, [/COLOR]ci numai la “Israelul” de la Pucioasa [COLOR=blue](aici iarashi inventezi, tzi-am spus ca e vorba de Rumania noastra, se mai duce ca este scris dar vrei sa demonstrezi iarashi ceva... vrei sa rupi painea in doua, dar painea nu se rupe ci se frange, este vorba de frangerea painii shi nu de ruperea ei cum te stradui mereu, shi a frant-o shi a dat-o lor, asha ceva este scris)[/COLOR] . Tot ce este exterior Noului Ierusalim al Pucioasei este denumit generic “[COLOR=fuchsia]lume[/COLOR]”, în care “Duhul” nu se mai duce [COLOR=red](poi Noul Ierusalim de la Pucioase are shi o fatza Tainica, reprezentand Lacashul sfant din Cer shi de pe Pamant al lui Dumnezeu cu sfintzii shi cu oamenii, deci la ce gLume sa se mai duca? cand Domnul ii cheama la El shi nu invers ca sa mearga oile la gLume, nu pentru asta a trimis sfintzii apostoli in lume ca sa devina oile shi mai pagane shi mai rele ci sa vina la pasune, la Calea-Adevarul shi Viatza, ca viatza lumii e moartea chiar daca omul se vede plin de viatza el nu shtie ca aia e moarte defapt, caci viatza omului e moartea iar cerul omului e iadul cu cele 6 iaduri ale cerului omului... deci pentru ce vrei sa ma pacaleshti shi sa faci pe cineva sa te creada, ca este scris "noi sau un inger din cer" shi este scris "nu datzi crezare oricarui duh ci cercetatzi duhurile daca sunt de la Dumnezeu" deci vezi dumneata cum iese eresul prin gura omului eretic? vezi dumneata ce este aia secta? caci barfa shi judecata altuia itzi inneghineaza ochiul tau Cel drept shi daca ochiul tau este intuneric atunci cu atat mai mult intunericului care este in tine... vai de neamul acela care cere semne shi minuni, dar findca ceri dovezi atunci este scris ca semnul lui Iona se va da lor, shi semnul lui iona este shi acesta: 3 zile mai sunt shi cetatea va fi distrusa... caci acest semn a dat Iona, asta a zis, asta a grait, asta a scris... sau mai poate fi talmacit shi ca trei zile cetatea Ierusalimului a fost moarta, dar dupa Trei zile a inviat Domnul din Mortzi, iar apoi a proorocit ca pe toate le va Innoi, "Noi le vom face pe toate"... deci daca vrei dovezi am sa-l pun iarashi pe batranul cu riduri shi cu nasul roshu de la bube shi cu privirea iscodind daca ai priceput ce a vrut sa zica).[/COLOR]
Iată trei texte doveditoare:

[COLOR=blue]«Fiilor, [/COLOR][COLOR=fuchsia]în lume nu Mă mai duc să mai dau învățătură[/COLOR][COLOR=blue]. Nu Mă mai duc nici la preoți, nici la împărați, nici la cei învățați, căci împărații M-au judecat, preoții M-au condamnat la moarte și lumea M-a batjocorit și M-a hulit și M-a scuipat. Și [/COLOR][COLOR=fuchsia]acum, am venit la tine, poporul Meu[/COLOR][COLOR=blue], ca să stau cu tine de vorbă. ( Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa, 04-03-1992)[/COLOR]

[COLOR=fuchsia]Eu nu Mă mai duc nicăieri pe pământ[/COLOR][COLOR=blue]. Pe unde Mă duc e numai amestecătură, numai spini, numai pământ moale, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu Mă mai duc, și stau cu tine, fiule, poporul Meu[/COLOR][COLOR=blue]. Eu am venit să-Mi iubesc poporul, și cu iubire să stau pe lângă el, că omul de azi zice că nu mai vin, dar iată-Mă cu tine, poporul Meu, și [/COLOR][COLOR=fuchsia]în lume nu Mă mai duc, și stau cu tine[/COLOR][COLOR=blue] și suflu peste tine și te învăluiesc în sfatul Meu ceresc, în graiul Meu ceresc, ca să nu rămân fără tine, că toate dau să te apuce pe tine și să-ți fure lumina cea de la Mine, dar lumina este de la Mine, și nu-ți poate fura ție nimeni această lumină. (Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa, 15-02-1995)[/COLOR]

[COLOR=blue]Pace ție, [/COLOR][COLOR=fuchsia]poporule Israele[/COLOR][COLOR=blue]! Duhul rău nu are de unde să-ți dea ce-ți dau Eu, Domnul Dumnezeul tău. Pace ție îți dau, pace ție rostesc! Aceasta este cheia cu care descui duhul tău, [/COLOR][COLOR=fuchsia]poporul Meu[/COLOR][COLOR=blue], ca să intru în mijlocul tău și să-ți aștern cină de cuvânt și să mănânc cu tine, poporul Meu. Am venit și ți-am spus așa: «[/COLOR][COLOR=fuchsia]În lume nu Mă mai duc[/COLOR][COLOR=blue], și toată bogăția Mea ție ți-o dau».[/COLOR][COLOR=blue] […] Israele, stai, tată, sub cortul Meu. Stai, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Israele[/COLOR][COLOR=blue], stai, și mănâncă la cina Mea și fii cuvânt din cuvânt, [/COLOR][COLOR=fuchsia]fiule Israele[/COLOR][COLOR=blue]. […] De aceea am spus: «[/COLOR][COLOR=fuchsia]În lume nu Mă mai duc[/COLOR][COLOR=blue]».[/COLOR][COLOR=blue] (Cuvântul lui Dumnezeu de la Pucioasa, 04-12-1995)[/COLOR]
[COLOR=#0000ff][/COLOR]
[COLOR=magenta]cat de dulce graieshte [/COLOR][COLOR=darkorange]Dumnezeu![/COLOR]