De aproape 15 ani,deci,cam de pe la 20 de ani,a aparut o durere la sanul drept.La inceput foarte puternica,ajungea sa ma doara si prin simpla calcare a oiciorului in pamant.Nu m-a interesat,fiind,de altfel delasatoare in ceea ce priveste doctorii,insa durerea o simteam permanent,uneori mai usoara,alteori mai putenica.Pana la urma am fost la doctor pentru o ecografie,la doctorul meu ginecolog.Mi-a spus ca nu este vorba de vre-un nodul sau de cancer,nici eu nu simt existenta vre-unui nodul,ci doar durere.Doctorul mi-a dat tratament cu hormoni,precum si unguient,pe baza de progesteron.Cand am inceput sa iau tratamentul,am sesizat o crestere in greutate,aproape nejustificata plus o usoara accentuare a cresterii parului.Am intrerupt tratamentul,nu dupa mult timp,si chiar am sesizat si o ameliorare,aproape simultan cu perioada in care oricum nu mai luam tratamentul.Nu ma mai doare atat de tare,ca inainte,dar simt deseori ca niste fulgere in partea care era dureroasa,niste zvacniri urmate de usoare dureri,sau usturimi...nu stiu cum sa le numesc.La doctor am fost,de fapt acum vre-o 3 ani,si tot atunci am luat,respectiv am intrerupt tratamentul.
Va rog sa-mi spuneti,daca exista leacuri naturiste pentru inlocuirea tratamentului cu hormoni.Nu stiu ce as putea avea,de fapt la san,dar cu siguranta trebuie sa ajung din nou la doctor.M-as bucura daca as afla despre experiente similare si despre solutii mai naturale pentru acestea.
Ps.Se pare ca nasterea mi-a mai schimbat trasaturile acestei afectiuni,simtomele ei.