View Single Post
Vechi 27.03.2009, 22:19:40
mircea_dd mircea_dd is offline
Junior Member

Data înregistrării: 18.03.2009
Implicit

BUNA MAI ANAMARIA !!!ne-ai adresat o antrebare noua celor casatoriti si mai ales celor care tin de ce spune biserica ei bine ;;eu sunt casatorite de 4 ani,provin dintr-o familie de preoti adica sora mea e preoteasa si cumnatul preot ,mai am si un var preot deci am ancercat pana acum sa tin macar asa an mare de legea bisreiceasca si sa nu fac ceea ce e pacat dar,; an ce priveste acum situatia ta la fel si eu am ajuns sa-mi pun antrbari si nu pot gasi niciun raspuns findca dumnezeu spune sa ne anmultim adica sa facem copii cati ne da cel de sus totusi e greu an zilele noaste si te pune pe ganduri cum ai zis si tu ;;;avotul e pacat ,sa te protejezi e pacat atunci ce se poate face ptr.ca e greu si findca nu avem barbai care sa fie de acord sau macar dinaia credinciosii care sa perceapa pacatul a nu mai face copi si invers sa faci avoet. SINGURA SOLUTIE ESTE ACEASTA PE CARE SI EU AM APLICATO.; AM TREI COPII MAI MULTI NU SE POATE CA NU SUNTEM DE COMUN ACORD SI E SI GREU AN ZILELE AN CARE TRAIM NU? ATUNCI ,SE ZICE SI AN CARTILE SFINTE SA FACEM PACATUL MAI MIC IAR DE CEL MAI MARE SA FUGIM. DECI EU MA PROTEJEZ ACU CU ANTICONCEPTIONALE DECAT SA NU MA PROTEJEZ SI SA FAC PACATUL MAI MARE ADICA CRIMA SA-L AVORTEZ NU ;AM ALES CALEA ACEASTA SI MA SPOVEDESC MEREU AJUT COPI SI VOI BOTEZA COPI ASA DUPA POSIBILITATI PANA LA MOARTE ASTA CA SA-MI ACOPAR PACATUL CA MAM ANPOTRIVIT VOI LUI DNZ,. AN A MAI FACE COPI MAN TELEGI SI CU POST,RUGACIUNE DUPE PUTINTA, BOTEZURILE CARE LE VOI FACE ANRUNA ,MILOSTENIILE CARE FE FAC TOT DUPA PUTINTA SI SPOVEDANIA CU ANPARTASANIA A CELE 4 POSTURI DIN ,POATE MA VA PRIMI SI PE MINE DNZ. MACAR ACOLO AGATATA DE RAI .CU SINCERITATE .TE PUP SI-TI DORESC MULTA ANTELEPCIUNE AN CAZUL TAU CA SA STI CE SA ALEGI numai bine la toata lumea va doresc bye bye
Reply With Quote