Citat:
În prealabil postat de avocatulcluj
scrie in biblie
noi credem si ne luptam cum zice ap pavel
se ne luptam aspru cu trupul nostru....
|
Mai incet cu biblia ca va faceti IDOL din ea...
cum va luptati aspru, sa nu-mi spuneti ca tineti cele 4 posturi mari de peste an plus miercurile si vinerile...a..aa.a.aa...asta era pentru cei care isi infraneaza trupu ca sa le fie mai usor la ispite..
in ceea ce priveste afirmatia cu lupta cu trupu sa stii ca era o secta eretica in primele secole , momentan nu-mi vine in minte cum se numea care considera TRUPUL O INCHISOARE A SUFLETULUI, vedeau trupul ca pe ceva rau....ei si tu vb de o lupta impotriva trupului, Pavel spunea ca este "TEMPLU DUHULUI SFANT", apoi ma mir ce va mai trece prin minte????
Ce "neam" sunteti? Ca sa stiu cine are o astfel de invatatura?
BISERICA ORTODOXA nu invata ca omul trebuie sa se lupte cu trupul, are cu cine se lupta , cu ISPITELE...voi nu va luptati ca nu aveti nevoie,...stii ce spunea Diavolul dintr-o femeie in timp ce era exorcizata: nu am treaba decat cu voi cu ortodocsii, sectarii sunt cu totii ai mei...apoi sigur ca nu va produce ispite, in viata voasra nu mai sunt valabile cuvintele lui Petru ca diavolul umbla racnind, voi sunteti mantuiti si izbaviti....vai cata inselare.