View Single Post
Vechi 28.03.2009, 01:14:01
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de paulspania Vezi mesajul
ce este gresit in a te ruga in comun si a-ti spune probleme inaintea lui dumnezeu

si isus sa rugat si a fost filu lui dumneze- scrie ca se ruga cu strigate mari si cu lacrimi.
noi ne rugam zilnic si acasa de citeva ori pe zi

tu de cind nu te-ai mai rugat?

enoriasi nu stiu nici rugaciunea tatal nostru.
Dragul meu rugati-va cat puteti de tare si urlati in adunari pana vi se sparg timpanele...nu uitati ca mai stim noi cine se ruga in halul acesta, adica cu urlaturi...mare atentie ca va mai trebuie mutilarea si ajungeti ca PREOTII LUI BAAL din timpul lui Ilie, urlati cu incredere ca doara va aude D-zeu, sper sa nu va deznadajduiasca, daca nu capatati raspuns strigati si mai tare, doara, doara,o fi ceva.

Ai auzit de strigarea inimii catre D-zeu, ??ai auzit de inima care-l cauta pe EL de cata neliniste este cuprinsa pana cand ii simte prezenta? cand nu-l simte pe El ia striga..?
D-zeu sa te ierte dar cred ca esti rau plecat...nu te temi de D-zeu sa spui ca Iisus striga asa cum strigati voi in adunari...du-te te rog frumos la un psiholog ca sincer ai nevoie.

Eu nu urlu cand ma rog....deci eu, nu ma rog.

Daca tu ai avut de aface cu persoane cu dizabilitati psihice ce sa-ti fac? Astia poate nu stiu Tatal nostru, in rest toti stiu...apoi ce sa fac eu ca parintii nu si-au invatat copii rugaciuni?
Las ca va rugati voi...hai sa-ti spun ceva ...3 pastori PENTICOSTALI au mers la inmormantarea unui frate care s-a sinucis.Acestia trei nu stiau, si a inceputul unul si s-a rugat:DOAMNE ITI MULTUMIM CA NE-AI ADUNAT ASTAZI PE TOTI AICI CA SA FIM ALATURI DE FAMILIA FRATELUI NOSTRU.ITI MULTUMIM CA NE-AM ADUNAT IN ASA NUMAR MARE ARATANDU-NE ASTFEL IUBIREA UNII PT. CEILALTI. TE RUGAM DAR DOAMNE SA NE FACI SI NOUA PARTE DE UN SFARSIT CA SI AL FRATELUI NOSTRU...

Ei, rugaciune asa a fost, cred ca este un exemplu singur, dar aveti grija ce cereti...