Multumesc...
Citat:
În prealabil postat de MarinaAlca
Draga Anne, daca este asa de ce nu face nimeni sesizare sa se scoata aceste icoane de pe peretii bisericilor??
Si cine permite in continuare vanzarea lor la pangarele bisericilor????
Eu personal am cumparat-o de la biserica ortodoxa.
|
[SIZE=3] Multumesc draga MarinaAlca... DAAAAAAAAAAA ACEASTA ESTE ADEVARATA ICOANA A SFINTEI TREIMI!!! Multumesc! (Poate ma inveti si pe mine cum sa atasez imagini ...Te rog... ) [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]In zona noastra s-au scos toate!!!! Si s-a pictat in schimb icoana postata de tine! [/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
[SIZE=3]Din pacate unii dintre cei care vand icoane sau alte lucruri bisericesti...nu stiu intotdeauna ce e ortodox si ce nu. Sau stiu si nu le pasa??? Se gandesc doar la un profit imediat...si asta nu e bine deloc. Iar bietii oameni, care nu stiu nici ei sau nu sunt foarte intariti in credinta ortodoxa CUMPARA CU INCREDERE ...ca doar e de la biserica! [/SIZE]
[SIZE=3]Si eu am cumparat-o in urma cu 16 ani...de la o manastire!!! Si ma intreb , la fel ca si tine...de ce se permite asta??? La fel cum nu sunt de acord sa se vanda la pangarele bisericilor ortodoxe icoane catolice, rozarii... Avem icoanele noastre de mii de ori mai frumoase...si metaniile noastre. Pe acestea sa le promovam...[/SIZE]
"Dragostea indelung rabda; dragostea este binevoitoare, dragostea nu pizmuieste , nu se lauda, nu se trufeste. Dragostea nu se poarta cu necuviinta, nu cauta ale sale, nu se aprinde de manie, nu gandeste raul. Nu se bucura de nedreptate , ci se bucura de adevar . Toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda. Dragostea nu cade niciodata..."
|