View Single Post
Vechi 28.03.2009, 14:25:23
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andrei25 Vezi mesajul
Se vede cata necredinta au oamenii. Foarte multi dintre noi, alergam la preoti cu un har mai mare, asa cum spun unii. Harul este la fel la toti preotii, darurile primite de la Dumnezeu,difera. Multi oameni sunt isterici si se duc la astfel de preoti, ca la vrajitori, sa le ghiceasca, sa le spuna ce vor face, cum si unde. Eu nu zic ca nu e bine sa mergi la acesti preoti, dar sa nu mergi in scop ghicitoresc. Multora le place senzationalul, crestinului smerit, nu. Nu mai dati astfel de mesaje cu tenta vrajitoreasca, "vai, acolo e un preot inainte-vazator", "vai, si in alta parte, este unul". Toata lumea fuge ca nebuna la astfel de preoti, de parca ei ar fi Dumnezeu. Oameni buni, treziti-va!
Doamne ajuta!
Nici noi, crestinii, nu suntem toti la fel, nici preotii nu sunt toti la fel. Nu e la fel cel care tace cu acela care ma invata cum sa lupt cu pacatul. Nu este la fel cel care este un exemplu pentru un crestin cu cel care este un nonexemplu. Da, la Sfanta Liturghie, am citit ca important e sa participi.

A alerga la doctorul cel iscusit e firesc. Daca se va ajunge sa fie toti preotii la fel, atunci crestinii vor fi de plans. Daca lumea are alte planuri si nu mai suporta astfel de preoti este din cauza pacatelor. De ce sfantul Lavrentie de Cernigov spune ca in vremea intronarii lui Antihrist crestinii sa nu intre in anumite biserici? Ma gandesc ca se referea la acelea in care vor sluji preotii masoni. E! aceia nu cred ca mai sunt la fel cu cei care nu s-au vandut satanei.
Reply With Quote