View Single Post
Vechi 28.03.2009, 23:29:05
felixlivadaru felixlivadaru is offline
Junior Member

Data înregistrării: 05.03.2009
Implicit Multumesc

Probabil ca acest topic ar trebui sa se numeasca deacum: ,, Sotia mea nu a fost virgina in noaptea nuntii" sau ,,sau nu eu sunt cel care a facut-o femeie" dar este totusi un om cu un suflet minunat care mi-a fost alaturi atunci cand mi-a fost rau (cand am fost racit) si mi-a adus tot ce am avut nevoie pentru a ma face bine fapt ce dovedeste ca ma iubeste insa si eu o iubesc. Astazi a facut cu mainile ei o prajitura de post foarte delicioasa si am aflat ca mi-a pregatit cel mai frumos cadou de ziua mea: a pus la cale ca mama mea sa vina la noi de ziua mea, caci este foarte departe si nu poate ajunge la noi asa de usor.
Eu nu am posibilitatea de a o aduce pe mama ei de ziua ei la noi dar ce cadou credeti ca as putea sa-i fac de ziua ei care va fi in curand?
Va multumesc pentru urari si as vrea sa va rog din suflet pe cei care ati trecut prin ,,experiente asemanatoare" ( cei care v-ati casatorit si sotia nu a fost virgina sau cele pentru sotul nu a fost primul barbat in viata voastra) cum ati facut ca aceste umbre ale trecutului sa nu intunece frumusetea acestei taine randuite de Dumnezeu,, Casatoria".?
Imi cer scuze utilizatorilor acestui forum pentru aceste postari acum dar Diavolul mai ales acum in post incearca sa ma ispiteasca scotand la iveala amanute legate de trecut si vrea sa ma faca sa-mi incalc promisiunea: ca nu-i voi reprosa niciodata nimic legat de acest lucru.
Cum sa procedez?
Reply With Quote