Citat:
În prealabil postat de silverstar
[COLOR=green]Siropul de conuri de brad se folosește în bolila aparatului respirator, în anemii, convalescentă, în perioada de primăvară și toamnă pentru pregătirea organismului la trecerea în alt anotimp. [/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Dar - ATENȚIE! [/COLOR]
[COLOR=green]- consumați-l în cantități foarte mici. Consultați un farmacist sau un biolog.[/COLOR]
[COLOR=green]- siropul îngrașă! Nu e glumă! Nu-l țineți la îndemâna copiilor! Pentru că este dulce și plăcut aromat este o tentație foarte mare pentru copii. [/COLOR]
[COLOR=green]- țineți cont și de răul pe care poate să-l facă, vă rog, și nu picați în capcană.[/COLOR]
[COLOR=green][/COLOR]
[COLOR=green]Siropul este foarte bun consumat în cantitățile prescrise.[/COLOR]
|
Multumesc, Silvia. Imi trebuie sirop de tuse pentru nepotelul meu; el poate sa se ingrase putin, numai sa gasesc conuri. Eu am suferit toata viata mea de tuse pana cand am folosit caldura direct pe plaman, pungi cu sare sau cu apa calda, zi si noapte. De atunci, multumesc lui Dumnezeu ca nu am mai tusit. Omuletul insa merge la cresa si in contact cu ceilalti copii e tot timpul racit si are doar 1 an. De o luna are viroza si nu-i mai trece; nu stim ce sa-i mai facem; cum ramane acasa ii e mai bine; cum il ducem la cresa e iar bolnav si cu febra.